#}
Sluurpy > Restauranter i Kerteminde > Cafe Agnes H

Cafe Agnes H - Kerteminde - Fotoalbum

Hold nu op det er lækker mad og dejligt personale. Helt i gennem en god oplevelse. Og hov så røg der lige en mega lækker solbærrom ovenikøbet, nu hvor vi var igang med at blive fristet 😄 absolut et besøg værd.
Hvor heldigt vi fandt dette sted! Masser af smage, farver, grøntsager og afslappet stemning! De har skiftende menuer, så vi kommer igen og ser hvad de har på menuen. Rare folk, ikke mindst ☺.
Nu var maden kun lavet til denne lejlighed, så.... Men stedet er rigtigt flot og spændende
Tapas var ok, men der var ikke noget specielt som var hjemmelavet. Brødet var koldt og som det kom fra køleskabet og de stegte kæmpe rejer var kold, selv om beskeden var at de var ny stegte. Betjening var også langsom da der var en i køkkenet og en til at servere. Var ikke rigtig prisen værd
Hold nu OP hvor er der bare hyggeligt på Café Agnes. Altid god stemning, varm imødekommenhed og LÆKKER LÆKKER mad. 😋
Anbefales dejligt sted hyggelig og afslappet atmosfære ... smuk koncertsal smukke omgivelser ren glæde smil
Nyd dette allesamnen! Det er godt.! Det er super godt !. Mange restauranter bil misunde dette sted, dets omgivelser og dets hygge. Glæd dig til et besøg! !
tak for endnu en god aften med dejlig velsmagende mad samtidig i en god stemning og rar betjening. Har været der flere gange, og samme gode oplevelse hver gang.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures