Sluurpy > Restauranter i Kerteminde > Restaurant Marinaen

Anmeldelser Restaurant Marinaen - Kerteminde

Hanne Rasmussen
En rigtig dejlig oplevelse ,fantastisk lækkert mad, meget venlig betjening!! Ikke sidst gang vi kommer der!!
jeanette lindegaard larsen
Hyggelig sted med en fantastisk udsigt og god mad til en rimelig pris
Susanne Andersen
Rigtigt godt sted med fin beliggenhed ud til lystbådehavnen. Mulighed for at sidde ude. Denne aften var der meget varmt indenfor, så det var rart at sidde ude. Der virkede pænt og rent over det hele og håndsprit var tilgængeligt. Vi fik fiskebuffet som var både alsidig og veltillavet. For ikke fiskespisere var der også 3 slags kød. Desuden var der salatbar, lidt ost og dessert. Fiskene var tilberedt helt tilpas og pænt anrettet. For nogle retters vedkommende var stykkerne meget store, når man tager i betragtning at det er en buffet. Ved flere retter manglede der skilte og tag-redskaberne kunne være mere afpasset, f.eks. er det svært at tage røget fisk i skiver med en salatgaffel. Dejligt at maden var anrettet på relativt små fade med hyppig opfyldning. Betjeningen var sød og opmærksom. Toiletterne var pæne men manglede lidt opsyn med hensyn til opfyldning og rengøring, men det skyldtes formentlig at der var selskab i et andet lokale og derfor mange brugere. Alt i alt en rigtig god oplevelse med lækker mad til en rimelig pris.
Jan Svensson
Ok, men for lidt og for dyrt. I sammenligning med andre steder feks hotel Mariott var morgenmadsbuffeten temmelig ordinær, særlig når man tænker på, at prisen var den samme som andre og bedre steder. Men maden var da ok men uden uforglemmelige overraskelser og skabte en fin og hyggelig ramme om arrangementet.
Benny Hjulby
Efter Marinaen er overtaget af jyden er standarten i cafeteriaet faldet drastisk. Ved første besøg med ny ejer var vi generet af små bananfluer, det fortæller lidt om rengøringen! Under middagen ankom to unge kvinder og fortalte jyden at de havde fået foretaget en reducering af mavesækken og adspurgte derfor om en almindelig portion mad, dog fordelt på to tallerkener. Jyden svarede blot at "det kan jeg jo ikke leve af" og pigerne måtte forlade cafeteriaet med en dårlig smag i munden. De piger vender nok ikke tilbage og heller ikke med anbefaling til andre. Der blev også snakket ved de nærmeste borde. Alt i alt synes vi at standarten på maden er faldet drastisk. Lammesteg i påsken med sovs af ukendt herkomst. Kødet skulle vi også gætte os til hvad smagen angår. Panerede fiskefilet'er hvor der er mere panering end fisk. Kød i andre retter som ikke er helt mørt. Helt ærligt... hvis vi skal betale 129,- for en tallerkenfuld mad skal det være i orden! Sådan er det gået slag i slag med madens kvalitet de seks gang vi har besøgt cafeteriaet i år. Joh man kan skam godt mærke at der er kommet andre jyske boller på suppen!
Maj Vangsø Simonsen
Vi gav 249 kr for fiskebuffet. Det var ikke decideret dårligt, men jeg ville ikke komme igen. Jeg havde nok sat forventningerne til restaurantmad pga prisen og listen over ting, som buffeten indeholdt. Det var det under ingen omstændigheder. Det var cafeteria mad. Hvis man forventer en fiskebuffet af omfang og kvalitet, som man plejer at få til 249kr, så bliver man vældig skuffet. Prisen burde nok ligge på 149,- ifht kvalitet og udvalg. De unge piger, der serverede var søde og høflige. Jeg blev nok bare lidt skuffet - det er dog den mest triste fiskebuffet jeg har set.
Solveig Chr
Har været på dette hyggelige sted og spise sammen med familien rigtig mange gange og altid været yderst tilfreds. I søndags var vi der så igen og maden var rigtig god, men desværre halvkold. Smørret kunne overhovedet ikke smelte på vores hvidløgssteaks og bådkartoflerne var kun lige lune. Da vi kom til desserten- pandekager med is- var pandekagerne desværre også halvkolde. Ærgerligt med den ellers dejlige mad. Kommer nu alligevel gerne igen og håber på bedre resultat næste gang.
Frederik Osterhammel
Ærgerligt at en restaurant med så smuk en beliggenhed kan have så kedelig mad og service. Vi måtte vente urimeligt længe på den halvkolde mad med dertilhørende semirå bagte kartoffel og bernaise sauce som smagte ualmindelig meget ligesom den færdiglavede du køber i netto.. Desuden var bordet klistret og salatbaren sørgelig.
Burger Dessert Fisk Is Salat Vafler Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review