Sluurpy > Restauranter i Kerteminde > Måle Bagerbod

Anmeldelser Måle Bagerbod - Kerteminde

Esben Husted Kjær
Hyggeligt lille sted, men mange mennesker og en del ventetid må påregnes. Lækker cheesecake med Lime og god kaffe. At der ikke kommer flere stjerne skyldes en for høj pris da 3 gange kage med kaffe løber i 245kr, hvilket er tæt på at slår Hotel d’Angleterres pris, der trods alt har en 3 cifferet millioninvestering der skal forventes.
Jimmi Feldbak
Fedt koncept🇩🇰🇩🇰, men enten drukner de i deres egen succes ellers er der taktik i, at alle deres boller var udsolgt 1 1/2 time efter åbningstid, så man måtte købe 🥪sandwich i stedet for ...75 kr for en sandwich der blot var to stykker franskbrød med fyld er alt alt for dyrt, man skal huske på det blot er en Take Away bageri. Dog er stedet fyldt med land idyl og det duftede himmelsk af nybagt 🥖🥐brød. Men som familie må man have den store 💸💸tegnedreng frem.
Lasse Teis Rasmussen
Efter en tur på Fjord&Bælt ville vi nyde solen inden vi kørte hjem. Vi bestilte 3 x juice og 2 x kage hos Måle Bagerbod. Der var et tillæg på 10kr pr kage, hvis vi ville spise det i deres udendørs område 😅😅 Argumentet var at de havde brugt meget tid og ressourcer på at lave omgivelserne hyggelige og indbydende 😅😅 Besøget resulteret i et ødelagt ærme på en trøje og et par hullede strømpebukser fordi der stak søm op ad stolene og splinter op af bordene…. Kanon hyggeligt 👎🏼 Tip: Parker ved Fjord&Bælt og gå ned til Lulu’s cafe 200 m væk
Nikolaj Brandstrup
Et super hyggeligt sted på vores mc-tur. Maden var lækket og og frisk. Et hyggeligt lille "familiefirma" hvor Børnenes stod bag disken. Men priserne lugtede lidt af Københavner priser (smådyrt)
Diarmuid Henry
Surdejds madbrød med kartofler osv lød dejligt. Men... Så kom en tynd, fedtet fladbrød med en små håndfuld rucola; 3 skiver kartofler cirka så stor som en 20kr mønt; et par skive skinke direkt fra en plastic pakke; og en drys færdigkøbt chili mayo. 90kr. Den anden på menukortet er præcis det sammen, minus kartofler skiver, men en smule tomat puree i stedet for. Meget hyggeligt udendørs område, men utrolig skuffende mad. Tag en sandwich fra Super Brugsen over vejen hvis I er i området.
Rasmus Dam
Aldrig har jeg fået serveret så tynd kaffe... Da jeg klager og beder om en ny, undskylder de, og laver en anden kop kaffe til mig. Denne gang er der 2% mere smag i kaffen. Det er komplet udueligt at sælge kaffe til 35 kr, som stort set er uden smag. Jeg opgiver at klage yderligere. Den ene stjerne er for at undskylde og tilbyde en ny kop "kaffe" Måske skulle man ansætte medarbejdere, der er gamle nok til at drikke kaffe.
Henrik Skovbjerg
Måske lidt til den dyre side, absolut landlig idyl
H EN
Sjovt koncept, de unge mennesker var travlt optaget af deres mobiler. Stort skilt med pizza, men det serverede de ikke...så hvorfor skilt oppe? Virker som om man gerne vil en masse, men ikke formår at afslutte.
Burger Dessert Fisk Is Salat Vafler Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review