Sluurpy > Restauranter i Kerteminde > Restaurant Rudolf Mathis

Anmeldelser Restaurant Rudolf Mathis - Kerteminde

Tina Kramer
Tak for en super dejlig aften, hvor vi nød jeres Juli menu i fulde drag. Lækker mad og skønne vine, serveret af et fantastisk personale.
Torben Spaabæk
En sublim oplevelse med perfekt mad, vin og betjening. Absolut en af de bedste. Og så betjent med balanceret god humor.
Michael Hornshøj
En uforglemmelig aften i selskab med det bedste fra havet, tilberedt på næsten magisk vis og akkompagneret med udsøgte vine ...! Tak for mad!
Berthel Braae Kortegaard
Fantastisk mad oplevelse der er de mange penge værd. Undskyld til servitricen, da jeg forvekslede en tohundrede krone seddel for en halvtreds krone seddel.
Anna S. Ambrosi
Altid en dejlig oplevelse at komme på Rudolf Mathis. De har ikke ligget på den lade side i nedlukningen og har en fremragende menu. De er altid søde og hjælpsomme, hvis man har ting man enten ikke tåler eller kan lide. Fx fisk - så finder de på andre helt fantastiske retter. Et sted jeg klart anbefaler.
Lenny Thusholt
Dette sted kan virkelig anbefales! De laver sublime fiskeretter, og fisken som fåes her er det bedste, jeg nogensinde har fået. Alt fra forret, hovedret og dessert var velbalanceret. Derudover en fantastisk hyggelig atmosfære og stemning samt et venligt og kompetent personale, som havde styr på menuen og vinene som hørte med.
Thomas Hagenborg Eskesen
Meget lækkert sted med virkelig god mad (fisk).
Jørgen Ohlsen
Var så heldig at blive inviteret til en madoplevelse 👍👍 5 retters menu, med vinmenu hvor alt var afstemt efter hinanden 🥰🥰 en oplevelse 👍👍 God mad, gode vine og sød og kvalificeret betjening 👍👍👍
Burger Dessert Fisk Is Salat Vafler Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review