Sluurpy > Restauranter i Kastrup > Lele Street Kitchen

Anmeldelser Lele Street Kitchen - Kastrup

MrMehmetKaya
Den 22.maj køen til kontrol området er altfor lang vente tid, over halv delen de security kontrol bås var lukket pga personal mangel. Direktøren har vist sovet i timen.. Håber tager ansvaret og gå af..
Lilian Madsen
Jeg synes, at når personalet i lufthavnen véd at der kommer et fly ind, så skal ALLE paskontrol pulter være i aktion. Fordi når man har fløjet i f.eks 6 timer, så vil man rigtig gerne på toilettet bl.a., der jo en del mennesker der har klaustrofobi for små rum, som toilettet i flyet ... og endelig så har vi alle, vidst , enorm brug for hente bagage og komme hjemad. Så det ville være en fantastisk stor hjælp. OG - da vi skulle ud og have fat i vores bil i langtids parkering zone p 19, så vil det være rigtig rart at der bliver sat en del skilte op, indeni og udenfor lufthavnen Mvh Lilian
Simon Gatke
Lufthavnen har ingen interesse i sine kunders velbefindende. De anbefaler at møde op 3 timer før afgang, vel vidende at mange selskaber først åbner for check in 2 timer før afgang. Dette burde I kunne koordinere med alle flyselskaber, og meget let kommunikere til alle rejsende via jeres hjemmeside. Når man kommer til Security, mødes man af en meget ringe crowd control og kan let risikere at stå i kø i 60 minutter eller mere. Jeg gætter på at CPH har et ret godt overblik over hvor mange mennesker der vil være i lufthavnen på et givent tidspunkt. Det kan derfor ikke være svært at bemande Security tilstrækkeligt. Hvis man ikke har udvist rettidig omhu og hyret tilstrækkeligt personale, må man jo midlertidigt lave en aftale med det eksisterende personale som gør at, det kan betale sig for dem at, yde en ekstra indsats. I burde simpelthen stramme jer an. Det kan gøres meget bedre. Lige nu er I godt i gang med et race mod bunden.
Sven Ohrberg
1,5 times ventetid på bagage uden noget info om den i det hele taget ville komme. SAS bagage services var (selvfølgelig) lukket, så man kunne ikke spørge. Det flød med uafhentet bagage, flere tons faktisk, så derfor holdt vi pinen ud og ventede. Virkelig dårlig afslutning på vores ferie
Maja Søndergaard
Kastrup lufthavn er under al kritik og bærer præg af dårlig planlægning og elendig ledelse ud over alt hvad der kan anses for anstændigt. Det er for dårligt. Ekstremt lange køer til sikkerhedskontrol og timelang ventetid. Mange rækker med skranker står tomme og ubetjente. Sløv og uforskammet betjening i selve sikkerhedskontrollen, når man efter at have stået i kø i over 1 time endeligt kommer i en af de rækker som er betjent. Deres fejlbetjening af scanner gør at alt skal gennemlyses flere gange. Ved boarding laves der også fejl og medarbejdere vrisser af passagerne. Ankomst igen til Kastrup efter fly fra ikke-europæisk land: Kø til paskontrol og mange pasbåse står tomme og ubetjente. Hån mod passagerne. Det føles som at være i en dårligt fungerende afrikansk bananrepublik eller østblokland før muren faldt. Et godt råd: Kom helst 4 timer før flyafgang hvis du vil undgå stress og tis af i fly inden ankomst til Kastrup hvis du skal gennem paskontrol efter rejse udenfor EU/Europa.
Hakan Selek
28 juni 2022 Kl. 15.30 idag gate C34 hvor vi skal flyve med pegasus Airlines, ved boarding og pas kontrol har de ansat en uprofessionel kvinde som behandler passagere elendigt. Jeg spørger hvad hun hedder da jeg fortæller hende at jeg vil klage over den dårlige behandling, hun vil ikke udgive sit navn. Selvom det er vores tur til boading vil hun have at vi skal bagerst i køen fordi vi fortæller hende at vi vil klage.
Mads Peter Trans
Her starter og slutter eventyr, lufthavnen er logisk opbygget, nemt at finde den rigtige gate Masser af svine dyre butikker, virker som at taxfree betyder 2xmoms.
Peter Dissing
Hvis man kommer fra metroen, bliver man ledt ind på anden etage og befinder sig pludselig i en kæmpe kø af folk, som skal igennem sikkerhedskontrollen, og som har checket bagagen ind. Situationen blev reddet af en yderst kompetent operationel leder, som fik en af os frem check-in og tilbage på kort tid. Skønt at der findes den slags.
Bitter kylling Brunch Buffalo wings Burger Fish & Chips Fish and chips Fisk Hamburgere Is Kylling Laks Nachos Nudel Oksekød Pasta Rejer Salat Sandwiches Shrimp Fried Rice Stjerneskud
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review