Sluurpy > Restauranter i Kastrup > Mcdonald's

Anmeldelser Mcdonald's - Kastrup

Krizzer7 “Krille”
Vi bestilte 2 menuer, men har kun fået 1 bakke Pomfritter?? Og ingen servietter. Fandeme noget sløjt personale der er sent på aftenen!! Har prøvet noget lignende før!!
Povl Kvols
Dette er nok den ringeste McDonald's jeg har besøgt. Deres fast food skal naturligvis ikke anmeldes som en gourmet restaurant, men selv på McDonald's-skalaen scorer de altså ikke mere end én stjerne: ubegribeligt langsomt, halvkolde og tørre burgere, der nærmest bare et kastet sammen. Osten ligger nogle gange ved siden af burgeren. Dertil ingen spørgsmål om tilbehør. Jeg har besøgt stedet gennem ca. 5 år, og det er gået fra middelmådigt til decideret ringe!
Henrik Sørensen
Kold mad, utrolig langsom service, vi var 4 i kø ventede 20 min. Mange medarbejdere gik rundt og lavede ingenting. En mand foran mig ville gerne købe en kop kaffe, fik besked på at det solgte de ikke selvom der var et skilt hvor der stod hvad forskellige former for kaffe det kostede. Vi var enige om at den restaurant var under al kritik og vi ALDRIG kommer der igen.
Søren Juliussen
Verdenshistoriens langsommeste McD. Til gengæld har deres Pommes Frites ligget så længe at de både formår at være ultra seje og uden konsistens. Og så vil jeg da anbefale at man bestiller er særordre, så man undgår én af de tørre slaskede sataner der har ligget og hygget sig aaaalt for længe. Og nå ja. Bed om servietter i McDrive. Og sugerør. De glemmer ALTID noget. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Men dog en oplevelse.
Victor Frederiksen.
Stod inden for i 20 minutter og ventede på 2 simpe burgere. 15 mennesker på arbejde med en gennemsnitsalder på 15 år ingen to ansvar og medarbejderne stod og snakkede og faldt over hinanden mens der stod 15 mennesker ikø men ingen fik mad eller blev betjent. Og så var alt maden kold og tør. Som i ligget i 1 time inden det blev serveret tør
Jesper Nielsen
Dette skulle være den nye beef burgendy? Tager i pis på mig?
Thomas Rasmussen
Byens dårligste McD. Hvis man kommer bare en halv time efter åbningstid, så er der "udsolgt" af morgenmad. Og ofte har de "udsolgt" af specielle tilbud. Har endda oplevet at få burger UDEN underbolle. Hvis du vil have at maden er varm, skal du lave ændringer i de burger, ellers får du en burger hvor bollen er sten hård, og slatten bøf. Kør kun her ud, hvis du har massere af tid, og ingen forventninger til noget der nærmer sig "kvalitet"....
Allan Kjær
Der var ualmindelig lang ventetid og min ordre manglende 2 burgere. Jeg spurgte til det inden posen blev lukket, men man garanterede mig, at de var med (hvilket de ikke var, da jeg tjekkede og vendte retur til vedkommende). Formentlig på grund af travlhed. Alt for få medarbejdere. Ingen selvbetjeningsautomater, hvilket nok kunne hjælpe på det hektiske miljø.
Bitter kylling Brunch Buffalo wings Burger Fish & Chips Fish and chips Fisk Hamburgere Is Kylling Laks Nachos Nudel Oksekød Pasta Rejer Salat Sandwiches Shrimp Fried Rice Stjerneskud
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review