Sluurpy > Restauranter i Kastrup > Lahore Kebab

Anmeldelser Lahore Kebab - Kastrup

M Riaz
Elendig betjening. Maden er ik specielt god. Personalet taler højt og respektere ikke kunder der sidder på bordene. Sidst blev jeg betjent af en kvinde der lavede en pizza til mig med kæmpe negle. Ingen handsker eller noget. Kommer aldrig der igen.
Rasmus Hansen
Forfærdelig!!! Jeg ventede 40 minutter på en billig burger der var alt andet end imponerende. 😰 Da jeg spurgte om de havde glemt mig, blev jeg truet af en meget agresiv stamkunde der holder til på den lokale kisosk og spillested lige bagved. Det er ærlig talt den mest ubhagelige sted jeg har befundet mig til dato i Kastrup. Mit råd: KØB MAD ANDET STED ! Det lade til de finansiere deres forretning via spillebulen ved siden af og det kloanyel der hører med. Restauratøren kan ikke selv se den helt gal og virker fuldstændig lige glade selv om de har kamera oppe. Det er et bevidst valg de pritotere som de gør. Min oplevelse og anbefaling er derfor at finde et andet sted at spise. Det burde ikke være svært.
Crash Buddy
Restaurant/fastfood, pænt og afslappet. Virkelig kvalitets bevidste omkring tilberedning, måske den bedste kyllinge kebab jeg har indtaget. Det trods jeg bestilte en kebab menu, pita, pommes og sodavand det til en pris af kr. 50,-. ♠️ ES.
Ulrik Wienberg
Stedet personale virker ikke som værende parat og klar til løfte opgaven mht at drive fødevare virksomhed. Manglende retter, og kunne ikke producerer og tilberede forespurgte retter fra deres menukort, da de ikke havde varerne hjemme.
Henning Holler
Selv om stedet udefra ikke ser ud af noget, er det det bedste indiske jeg har fået EVER. sød og utrolig venlig betjening!!! Ros fra os!
Lars Jørgensen
Det er ikke godt Det Jeg har prøvet og de er ikke så flinke Har bodet På Amager hele livet Og jeg kender desværre andre der deller Min mening
SLOPY lyrics
Super kedelig oplevelse - de er ligeglade med deres kunder og servicen
Berthram Lubarski
Langsom til betjening, langsom til madlavning ellers fint spot
Bitter kylling Brunch Buffalo wings Burger Fish & Chips Fish and chips Fisk Hamburgere Is Kylling Laks Nachos Nudel Oksekød Pasta Rejer Salat Sandwiches Shrimp Fried Rice Stjerneskud
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review