Sluurpy > Restauranter i Kastrup > Esperia Pizzaria 2770

Anmeldelser Esperia Pizzaria 2770 - Kastrup

Heidi Justesen Nielsen
God og hurtig service, altid glade medarbejdere - har været kunder i 7+ år, laver klart byens bedste durum!
Ramazan Akdogan
Nok de bedste pizza’er jeg har fået. Ren høflig og søde medarbejder.
Thomas Beck Olsen
Fik burger, fiskefilet og falafel. Smagen var ok, men heller ikke mere. Desværre fik vi først leveret maden 11/2 time efter lovet tid - på en mandag. Og der var hurtigst muligt allerede 1 time. Dvs. fra vi bestilte til vi fik maden gik der 2 1/2 time! Hungry.dk undskyldte og betalte transporten med beskeden at de var på vej og næsten fremme. Der gik dog over en halv time mere før de var der... Ærgerligt når børnene hyler og konen er gået sukkerkold.
Camilla Magnussen
Jeg har nu flere gange prøvet dette sted kunne være de havde en dårlig dag, men denne var maden ikke en gang bagt igennem, plus man kunne smage på pomfritterne at de var blevet lavet i gamle/dårlig olie, så dette sted vil jeg ikke prøve igen jeg vil hellere ikke anbefale dette sted til nogle som helst, ud over hvis du vil havde mad til dårlig kvalitet.
Annca L
verdens bedste pizzasted, vi bestiller så meget der at når vi siger hvor vi bor siger de bare ordre
Christian Olsen
Rigtig god service. De havde travlt men kom til tiden. Og selvom pomfritterne ik var helt varme da de kom. Var de så flinke og sende en ny med cola til. Servicen var i top. Og maden var ligeså god. Helt klart et sted jeg bestiller fra igen.
Torben Sørensen
Dette er Amagers bedste pizzaria efter vores mening, varene er altid friske, ja der er ikke så meget at sige ,de er bare gode til deres arbejde, og så er presonalet altid meget venlige. Med venlige hilsner Elin og Torben Sørensen
Lukas Andersen
Første gang jeg er i Danmark i årevis, og skulle selvfølgelig bestille fisk med remoulade. 10/10 og 10/10 betjening
Bitter kylling Brunch Buffalo wings Burger Fish & Chips Fish and chips Fisk Hamburgere Is Kylling Laks Nachos Nudel Oksekød Pasta Rejer Salat Sandwiches Shrimp Fried Rice Stjerneskud
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review