Sluurpy > Restauranter i Kastrup > Spisestedet Ost

Anmeldelser Spisestedet Ost - Kastrup

Jacob Svan Nielsen
Vi, to voksne og to små børn, fik 'fish n chips' og pommesfrites i den nyåbnede bistro. Vi blev mødt med stor venlighed af personalet og kom hurtigt til bords hvor vi fik tid til at vælge vores mad - og mens vi ventede kom der en barnestol til den mindste. Maden var super lækker - det var et uventet men lækkert træk med fish-n-chips frikadeller og estragonmayoen var himmelsk! Ved siden af var der syltet tang, hvilket var overraskende godt. Desværre var der kun tre frikadeller pr tallerken, men det vil de gøre bedre fremover. For at supplere op, bestilte vi pommesfrites som var lavet på søde kartofler med en lækker, grov hjemmelavet remoulade. Sprødhed og tilberedning af pommes var super, men det er nok en smagssag om man synes at kartoflerne skal være søde eller almindelige. Alt i alt en rigtig fornuftig frokost og stort potentiale for den nye bistro. Tak for mad.
Lasse H. Christensen
Stor portion fish and chips med fornuftige stykker fisk i en god panering. På en velbesøgt dag udbryder der hurtigt kamp om siddepladserne, ligesom personalet virker travle og uhøflige.
Mikkel Rasmussen
De har meget lækker mad, søde og høflige ansatte og flot udsigt til Øresund
Morten Soelberg
Hyggeligt sted med klassisk udvalg fra havet 🙂
Robert Sandsbakk
(Oversat af Google) God mad til at være en café på et alvarium, små positioner men dejligt at sidde ude i solen (Original tekst) God mat for å være cafe på et alvarium, små posjoner men nydelig å sitte ute i solen
Magnus Carlsen
(Oversat af Google) Brødet er uaktuelt og overpris. Tabellerne ser ikke rene ud, selv kl. 10 om morgenen, når de åbnes. (Original tekst) The bread is stale and over priced. The tables doesn't look clean even at 10 am in the morning when they open.
Adi Kurniawan
(Oversat af Google) Suppen var lidt for sur. Fisk og chips er dog ikke dårlig. (Original tekst) The soup was a bit too sour. The fish and chips are not bad, though.
Mel H
(Oversat af Google) Fantastisk beliggenhed og smuk udsigt (Original tekst) Great location and beautifull view
Bitter kylling Brunch Buffalo wings Burger Fish & Chips Fish and chips Fisk Hamburgere Is Kylling Laks Nachos Nudel Oksekød Pasta Rejer Salat Sandwiches Shrimp Fried Rice Stjerneskud
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review