#}
Sluurpy > Restauranter i Karrebæksminde > Café Vivaldi - Karrebæksminde

Café Vivaldi - Karrebæksminde - Karrebæksminde - Fotoalbum

Vi købte club sandwich. Har aldrig fået en sandwich der har smagte af så lidt selv bacon var smagsløse. Kylling smagsløse det samme med karry dressing. Og til 179kr 👎 men udsigten fejler ikke noget.
Uanset at det var en stor portion kan det kun siges at mad var smagsløs. Det lykkedes Vivaldi at ødelægge en Pasta med mørbrad til at være så smagsløs som vand. Det er en underlig fornemmelse at drikke noget der har smag og så proppe sig med mad der minder om vand.
Dårlig service, dårlig betjening, mangel på god hygiejne, ikke særlig inbydene og man kunne ikke få den mad man var kommet efter. Det eneste gode ved denne restaurant (på Enø) er at der er havudsigt. I det mindste var deres smoothies okay, men kun okay.
Var en udemærket service, mad, og drikke. Men pris meget høj på især drikkevarerne i forhold til hvad man får. Udsigten og omgivelserne i er dog i top.
Udemærket brunch med mange valgmuligheder, dejlig frisk frugt og ok kvalitet mad. Desværre virkede juicepresseren ikke. Høflig betjening og dejlig atmosfære og smuk udsigt/beliggenhed.
Har netop i dag lørdag været til Brunch på Café Vivaldi. På menukortet står der at det koster kr 169 incl. kaffe/te. Ved bestillingen fik vi at vide at det var uden kaffe/te. De havde bare ikke fået rettet det. Vi måtte købe og betale ekstra for drikkevarer selv om vi protesterede. På hjemmesiden st
Rigtig dejlig udsigt. Grill buffeten var lidt kedelig, og smagte ikke af så meget. Mørbraden var grillet så den var helt død. De Vivaldier, som jeg har prøvet tidligere, var væsentligt bedre.
Super dejlig mad med fantastisk udsigt over vandet
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures