Sluurpy
Reset

Der er 12 restauranter

Bedste Helleflynder i København

Der er 12 restauranter
Valgte filtre:
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Restaurant Cofoco
90/100 (5275 ratings)
Restauranter
Vegetarvenlig
Glutenfri retter
Dansk
Moderne
Veganske retter
Skandinavisk
Gastropub
Glutenfri retter
Veganske retter
Vegetarvenlig
Efter lukketid
Drikkevarer
Aftensmad
Helleflynder
Rejer
Tapas
Krabbe
Kammuslinger
Ceviche
Svinekæber
And
Oksekød
Juice og smoothies
Muslinger
Bøftatar
Torsk
Laks
Salat
"Dejlig oplevelse hos Cofoco. Maden er super lækker (og det samme er deres aperol spritz!). Tjenerne var også rigtig venlige. Jeg havde dog lidt en..."
Anna S. Ambrosi
"Restaurant Delphine Vesterbrogade 40 Ny åbent. Fantastisk restaurant og fantastisk mad det var i verdensklasse. Kan varmt anbefale Dette sted Ikke..."
Holger Sørensen
"Dejlig middag for to på en hyggelig restaurant. Vi tog 5 retters menu med en vin menu til og nogle hjemmelavede frugtmoster til. Vinene var fint..."
Takanori Aasberg Miyashita
"Meget hyggeligt sted. Rigtig god mad. Og til vores 6 retters menu med tilhørende vinmenu som var rigtig god, var en god oplevelse. Vi kunne dog godt..."
Peter Larsen
"Høj kvalitet til overkommelig pris. Stedet er hyggeligt indrettet og der er det samme en stemning af hygge. Vi sad ved langbord afskærmet af gamle..."
Henrik Forsstrøm
"Spændende sted, lækker indretning også selvom du sidder tæt. Meget fortravlet oplevelse, med mindre service og mere her og nu servering. Lidt som..."
anja Schmidt
"Fantastisk måltid. Uden tvivl noget af det bedste mad i København til prisen. Specielt muslinger suppen er virkelig god. Men alle retter var lige i..."
Charlie Frederichsen