Sluurpy
Reset

Der er 50 restauranter

Bedste Torsk i København

Der er 50 restauranter
Valgte filtre:
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Restaurant Cofoco
90/100 (5275 ratings)
Restauranter
Moderne
Veganske retter
Skandinavisk
Gastropub
Vegetarvenlig
Glutenfri retter
Dansk
Veganske retter
Vegetarvenlig
Glutenfri retter
Drikkevarer
Aftensmad
Efter lukketid
Ceviche
Svinekæber
And
Oksekød
Juice og smoothies
Muslinger
Bøftatar
Torsk
Laks
Salat
Helleflynder
Rejer
Tapas
Krabbe
Kammuslinger
"Dejlig oplevelse hos Cofoco. Maden er super lækker (og det samme er deres aperol spritz!). Tjenerne var også rigtig venlige. Jeg havde dog lidt en..."
Anna S. Ambrosi
"Restaurant Delphine Vesterbrogade 40 Ny åbent. Fantastisk restaurant og fantastisk mad det var i verdensklasse. Kan varmt anbefale Dette sted Ikke..."
Holger Sørensen
"Dejlig middag for to på en hyggelig restaurant. Vi tog 5 retters menu med en vin menu til og nogle hjemmelavede frugtmoster til. Vinene var fint..."
Takanori Aasberg Miyashita
"Meget hyggeligt sted. Rigtig god mad. Og til vores 6 retters menu med tilhørende vinmenu som var rigtig god, var en god oplevelse. Vi kunne dog godt..."
Peter Larsen
"Høj kvalitet til overkommelig pris. Stedet er hyggeligt indrettet og der er det samme en stemning af hygge. Vi sad ved langbord afskærmet af gamle..."
Henrik Forsstrøm
"Spændende sted, lækker indretning også selvom du sidder tæt. Meget fortravlet oplevelse, med mindre service og mere her og nu servering. Lidt som..."
anja Schmidt
"Fantastisk måltid. Uden tvivl noget af det bedste mad i København til prisen. Specielt muslinger suppen er virkelig god. Men alle retter var lige i..."
Charlie Frederichsen
Kokkeriet
85/100 (8124 ratings)
Restauranter
Skandinavisk
Glutenfri retter
Dansk
Veganske retter
Europæisk
Vegetarvenlig
Veganske retter
Vegetarvenlig
Glutenfri retter
Aftensmad
Torsk
Krabbe
Kaviar
Kammuslinger
Juice og smoothies
Hummer
Vagtel
"Vores tur på Kokkeriet var allerede udskudt 2 gange på grund af Corona. Det var helt sikkert ventetiden værd. 3 generationer var bænket om..."
Peter Kastrup Madsen
"Kokkeriet har i den seneste tid fået meget kritik og en del af det er helt sikkert begrundet. Vi var på Kokkeriet en onsdag hvor nye retter testes...."
Rasmus Spange
"Kokkeriet får 5 stjerner, ikke fordi de er de bedste i deres kategori, men fordi de leverer fantastisk service, med gennemførte fortællinger fra..."
Martin Carlsen
"Uforglemmelig aften på Kokkeriet! Min kæreste og jeg bestille den store menu og ligeledes den store vin menu. Alt lige fra modtagelsen i den flotte..."
Joachim Güldner
"Smuk og spændende mad serveret med kærlighed. Vi var fire personer, som alle nød de 10 serveringer. Den ene som er vegetar, men spiser fisk og..."
Line Tørsleff
"Helt fantastisk madoplevelse. Flotte omgivelser, perfekt service af de søde tjnerere og maden var gennemtænkt, smukt anrettet og smagte himmelsk...."
Ole Aagaard
"Utrolig oplevelse. Var der med 3 store drenge, elskede kammuslinger tilberedt i skal over glæder ved bordet. Og så den lille taske holder til..."
Ulrik Leth
"Suveræn oplevelse - så fine nuancer og spændende 10-retters menu. Et lækker kulinarisk..."
Claus Hermansen