Nicki Lykke
Spændende, moderne smørrebrød og byens bedste gårdhave/udeservering
Siv Holst
Vi var 12 mennesker, der kun havde 1 time at spise i, og derfor havde bestilt bord og forbestilt maden. Da vi kom, havde de ikke lavet noget af maden og de undskyldte ikke engang for caféens fejltagelse. Alle fra vores bord nåede derfor ikke hele julemenuen. Der var konstant mennesker der gik forbi vores bord, da det lå ud til indgangen af souvenirshoppen. Der var ikke beskrivelser af al den mad vi fik på menukortet og tjeneren forklarede intet, og heller ikke et smil derfra. Vi kunne ikke lade være med at lægge mærke til børnene ved de mindre borde, som de store glas at drikke af, som de måtte håndtere imens de spiste og tegnede og selvfølgelig var ulykken ude, og glasset smadrede på jorden. Enten havde tjenerne tømmermænd eller også er cafeen bare kaotisk og fyldt med mærkelige sammensætninger af maden. Rullepølse med bløde løg? Laks med grillet pastinak? Risalamande med flormelis?
Poul Erik Skov Hansen
Min kone og jeg besøgte Museet den 30. januar 2020. Regnvejrsdag, koldt ankom ved frokosttid og ville spise i restauranten inden vi ville nyde udstillingen. Desværre var restauranten meget kold. Der blev luftet ud og lokalet var så koldt, at det sikkert var derfor en del kunder beholdt overtøj på. Skulle det virkelig være nødvendigt at lufte ud i vinterkulden, lige der kunder opholder sig. For mig påvirkede det negativt således, at resten af besøget ikke var en god oplevelse.
Mads Thomsen (Grevingolf)
Vi fik rigtig god mad her.
Surjmani Laishram
(Oversat af Google) Prøv græskarssuppe, den er rigtig god. Og den udendørs siddeplads er meget rolig og frisk. Caféen er knyttet til designmuseet. Godt sted at slappe af og vente på dine venner, hvis du ikke er interesseret i museet.
(Original tekst)
Try the pumpkin soup, it’s really good. And the outdoor seating space is very calm and fresh. The cafe is attached to the design museum. Good place to chill and wait for your friends if you’re not interested in the museum.
Martin
(Oversat af Google) Meget unikt driftssystem. Du kan ikke bestille kager osv. I skranken, men du bliver tvunget til at tage en menu og kigge efter et sted. Efter en lang ventetid endelig opdagede vi, og kan placere ordren. Dette problem var også mange andre gæster synlige. Ellers god mad.
(Original tekst)
Sehr eigenartiges System der Bedienung. Man kann keine Kuchen etc. an der Theke bestellen sondern man wird gezwungen ein Menü zu nehmen und sich einen Platz zu suchen. Nach längerer Wartezeit wird man endlich entdeckt und kann die Bestellung aufgeben. Dieses Problem hatten zahlreiche andere Gäste sichtbar auch. Ansonsten gutes Essen.
Luca Leicher
(Oversat af Google) Meget flot service, rimeligt forhold mellem pris og ydelse og en indbydende atmosfære.
(Original tekst)
Sehr nette Bedienung, angemessenes Preis-/Leistungsverhältnis und einladende Atmosphäre.
Baptiste Delval
(Oversat af Google) God smørrebrød (sandwich på rugbrød) med typiske ingredienser: lamdeli, laksegravlax, svampepasta. Der er også en række à la carte-retter og dagens specialiteter (suppe, sandwich).
Museumskafeen giver dig mulighed for at spise efter et besøg uden at forlade den behagelige atmosfære.
I modsætning til en anden kommentar var tjenesten ved bordet i orden, da vi spiste frokost.
(Original tekst)
De bons smørrebrød (tartines sur pain de seigles) aux ingrédients typiques : charcuterie d’agneau, saumon gravlax, pâte de champignons. On y retrouve aussi une variété de plats à la carte et spécialités du jour (soupe, sandwich).
Le café du musée permet de se restaurer après une visite sans quitter son atmosphère agréable.
Contrairement à ce qu’indique un autre commentaire, le service à table était de mise quand nous y avons déjeuné.
An error has occurred! Please try again in a few minutes