Anmeldelser Restaurant Leaven

4
E Pedersen
+4
Rigtig god mad og gode vine i den høje klasse. Det trækker dog ned, at en af deres 6 servinger er brød og smør. Dette giver en fornemmelse af 5 retter og da prisen for maden er i den dyre ende, ville det give bedre mening at kalde det en 5 retters menu. Vin-parring var særdeles god og som helhed var det en fin oplevelse, men konkurrencen er hård i det prisområde.
5
Julie Maja Nielsen
+5
Denne restaurant kan varmt anbefales! ❤️ En kanon oplevelse, god stemning og dejlig mad! Sæt gerne et par timer af til en fantastisk aften her 🤩
5
Sofie Bergstrøm
+5
Vi havde en skøn aften på Restaurant Leaven! Vi valgte den veganske 6 retters menu, begge med tilhørende vinmenu. Fantastisk! Her kommer vi igen!
5
Helle Johansen
+5
Man giver ikke 5 stjerner for sjov. Det her er alvorligt. Vi kunne ikke sætte en finger på en eneste af retterne, og vinene var perfekt afstemt. Et par lækre hapsere indledte festen, efterfulgt af en tatar, der sad lige i skabet. Små bitte velsmagende kødstykker omgivet af lækkert tilbehør (trøfler og svampe) - mums. Efterfulgt af en ret med godt med kammuslinger omgivet af ærter, edamebønner og en fond med lidt soya og noget grøn olie. Det var en smagsbombe og frækt nok var der en dyb dyb chardonnay til. Og vupti kom der lige en skøn frisker, der gjorde smagsløgene klar til endnu en blæret ret. Kødretten med gulerodstilbehør og en flot sauce både smags - og synsmæssigt var flankeret af en skøn argentinsk rødvin. Desserten med en frisk hvidvin afrundede oplevelsen, det var en lækker brownie med kokossorbet. Det var velsmag for pengene. Vi kommer igen!
5
Tara Saltoft
+5
Wauw - en perle jeg er glad for jeg ikke overså! Vi fik skønne forretter og lækker hovedret samt dessert. Jeg er ret kræsen og ved hvad jeg vil have hvad angår mad - og dette her var simpelthen SÅ godt! Jeg ved godt det forbudt at dømme på brødet også - men brødet var helt fantastisk, det giver altså prikken over i'et. Gode vine og personalet var skønne og servicemindet!
5
Henrik Holst
+5
Ahh....havde en dejlig aften her med lutter velsmag på tallerkenen. Gå al la carte og få super god value for money. Dejlig service tilmed. Anbefales
5
Maud Hilduberg
+5
Prøvede alle forretter til frokost, super godt!
5
Elly Nielsen
+5
Spændende servering af 8 lette retter, som gav en fin buket af smagsoplevelser, med vine tilpasset de enkelte retter. Service-minded personale. Hyggelig atmosfære. Meget for pengene.