Nimb Bar’n' Grill

Nimb Bar’n' Grill, København Bernstorffsgade 5 - København

Steakhouse
• Europæisk
• Spise på stedet

83/100
Giv en vurdering

Hvad er din yndlings Nimb Bar’n' Grill skål?

Vurderinger og anmeldelser

83
/100
Baseret på 4414 Vurderinger og anmeldelser
Opdateret

Menuen med Nimb Bar’n' Grill foreslået af Sluurpy-brugere

Webstedsvurderinger

TA

Trip
Last update on 02/06/2021
4,0
160 Anmeldelser
Google
Google
Last update on 12/08/2023
4,4
534 Anmeldelser
Foursquare
Foursquare
Last update on 28/11/2021
3,8
40 Anmeldelser

E

Eatie
Last update on 28/11/2021
4,5
1664 Anmeldelser

S

Sluurpy
Last update on 26/09/2021
4,2
1956 Anmeldelser

Anmeldelser

5
Jan H. Carlsen
+5
Bord med udsigt over Tivolis julebelyste gamle have bedre start kan man næsten ikke opnå til en hyggelig middag med din kæreste kvinde i dit liv. Maden skulle naturligvis afspejle årstiden og var årets julemenu. Snacks og champagne blev mesterligt serveret af aftenens tjener. Forret med fisk og Chablis 1er cru var en udsøgt start. Ahornsirup-glaseret andebryst var en udsøgt fornøjelse sammen med et glas Chateauneuf-du-Pape rødvin. En julemiddag afsluttes naturligvis med risalamande med lækker nøddeknas. Vi siger herfra tak for en sublim middag med professionel rådgivning og vejledning fra personalet. Tak.
5
Ulrik Hansen
+5
En femstjernet oplevelse fra ende til anden! Fantastisk mad og meget dygtig tjener, der var glad og super sød. Lækre lyse omgivelser holdt stiligt i hvidt og sort og meget rent og pænt alle steder. Ved bordet sidder man blødt i gode stole, og der er tilmed en god akustik i rummet. Simpelthen så lækker mad - stedet er fremragende.
5
Marianne Timm
+5
Virkelig dejlig søndagsbrunch. God betjening af søde og smilende tjenere 😊
5
Jan Hjorth
+5
Fantastisk oplevelse. Hyggelige omgivelser, glade og smilende medarbejdere. Alt spillede, lige fra modtagelsen i døren, til bestilling, servering og info om vin og mad. Maden var så lækker og levede helt sikkert op til priserne. Gode anbefalinger på vin og bobler til vores mad. Stedet får mine bedste anbefalinger. Tak for en fantastisk oplevelse. Kommer helt sikkert tilbage. Billede lånt fra Nimbs hjemmeside.
5
Sisse Grøn
+5
Det var en fantastisk oplevelse at nyde en brunch på Nimb. Nimb byder på venligste vis velkommen i restaurantens smukke lokaler. Med udsigt til Tivolis farvestrålende anlæg og en restaurant der byder på den smukkeste botanik var omgivelserne helt i top. Brunchen startede med et lækkert glas bobler i form af champagne eller mousserende te og tre de serveringer bød på velkendte retter samt anderledes retter der overraskede positivt. Alt i alt et fremragende førstehåndsindtryk - jeg kommer igen.
5
Claus Kyhn Andersen
+5
Vi skulle til brunch d.1 maj kll.1000. Virkelig en super oplevelse. Alt var perfekt fra start med fin anvisning af bord og og en tjener der fulgte os hele oplevelsen igennem. alt var klar ved bordet der havde flot udsigt over mod Pantomimen, pumpekaffe, champagne og vand kom med det samme samt en fin præsentation af første servering der var lidt fra havet, frugt, skyr, gedeost, pølse og skinke samt en lille salat sat flot op. Brød og lidt sødt var på et bord for sig selv og her var alt også perfekt. anden servering havde lidt lun ostepølse, bacon, grillede peber med tilbehør samt super lækker laks. kaffe og vand samt bobler blev jævnligt fyldt op af den meget opmærksomme tjener. Så var vi godt mætte , men desserten manglede og det var også en oplevelse. Her kom små lækkerier og lidt creme dessert med knas og rabarber på toppen. efter dette og ca. 3 timers oplevelse kunne vi komme ud i den smukke have og fordøje vor brunch. Alt i alt en 5 stjernet oplevelse som vi godt kunne tænke os igen. Tak til Nimb.
4
Lenette Willemoes
+4
Kan kun få fire stjerner, da min mand ikke gad kysse med mig. 😞

Beskrivelse

Åbningstider

Mandag:
17:00 - 00:00
Tirsdag:
17:00 - 00:00
Onsdag:
17:00 - 00:00
Torsdag:
17:00 - 00:00
Fredag:
17:00 - 00:00
Lørdag:
17:00 - 00:00
Søndag:
Lukket

Læs anmeldelserne på

TA

Trip
Google
Google
Foursquare
Foursquare

Info

Sammenlign de bedste restauranter i nærheden af Nimb Bar’n' Grill

Kokken anbefaler

QR Code Menu

QR Code

Evalueringen er afledt af vores vurderingsaggregator "Sluurpometro" er 83 baseret på 4414 parametre og anmeldelser

For at kontakte telefonisk skal du blot ringe +45 88 70 00 60

MAKE A QUESTION

SUBMIT
1