Sluurpy > Restauranter i Jelling > Pandekagehuset Jelling

Anmeldelser Pandekagehuset Jelling - Jelling

Britta Olesen
Yderst mangelfuld service, selvom vi kun var mig og min datter i caféen. Vi fik pandekager med alt for meget karamelsovs, så vi betalte 60 kr for 2 ekstra pandekager u/is& sovs. Dem måtte vi vente meget længe på.. Vi måtte rykke for kaffen, det havde de glemt... Købte i øvrigt også kage som vi tog med hjem til aftenkaffen, den var kedelig og smagsløs.. Der var 3 piger i butikken.. I øvrigt under al kritik, at der ikke er mulighed for at benytte et toilet i caféen.
Lene Braae-Cortsen
Vi fik madpandekager, virkelig lækre og deres hjemmelavede rabarbersaft er noget af det bedste jeg har smagt. Hyggelig café med venligt og sødt personale. En rigtig god oplevelse.
Henrik Eriksen
Hyggeligt sted med et godt udvalg. Mulighed for både at spise der, men også som take away.
Georg Gam-Jensen
Et fint sted at besøge efter et besøg på museet. Super gode dessert pandekager, is og vafler. Fine smagsvarianter blandt pandekagerne.
Adrian Storgaard Huus
Alm godt udvalg af Premier Is👍 Desværre en super dårlig kaffe jeg fik, bestilte en filterkaffe men fik en Americano, kunne ikke drikke den færdig. synd man ikke gør lidt mere ud af og have en god, især når man tager Så meget for kaffen!
Rasmus Riskær-Smidt
Meget lækre madpandekager, men de har kun 2 pander, så ikke oplagt til større grupper. Man kan kigge direkte over på Jellingestenen. Milkshake til kr. 50,- er dyrt, men god det er den 😋
kreas s
Fantastisk pandekage og super service Vi prøve deres pulled pork pandekage og deres skildpadde til dessert. Vis man smutter en tur forbi jellingestenen er det værd at tage frokosten eller måske bare en isvaffel.
Inger Kjærsgaard
Var fordi torsdag den 12 maj. Fik en rigtig dejlig pandekage frokost, hurtigt betjening. Gik en tur i byen og kom forbi til en softice og betjeningen sagde "så blev der plads til lidt mere" Dejligt at blive husket 😜
Is Kaffe og pandjager Pandekager Sandwiches Tapas Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review