#}
Sluurpy > Restauranter i Ishøj > Ka'nalu

Ka'nalu - Ishøj - Fotoalbum

Som sådan ikke en dårlig oplevelse. Brunch var lækkert med formodet hjemmebagte boller, grapefrugt med myntesukker og et omend koldt smilende æg. Det trak dog ned at personalet ikke selv tænkte tanken at noget må være i gære når gæsterne sidder uden mad i en halv time. At bonmaskinen gik i udu er hv
68 kroner for verdens tre mindste kugler ikke-hjemmelavet is( hvor af der var iskrystaller i den ene🙄). Her skal vi ikke spise is igen. Ærgerligt, det ligget ellers super dejligt.
Hyggeligt sted med fin mad og drikke. Men vi har flere gange oplevet medarbejdere få skæld ud af ejeren, og kunder (inkl. os selv) der får dårlig behandling. Sidste gang vi var der, måtte vi ikke bestille toast kl 11.55, først kl 12... selvom en anden kunde sad og spiste en toast!
Super hyggeligt sted. Tæt på stranden og Arken. Har kun fået kaffe og kage der. Men har set når andre, har spist der. Det ser virkelig lækkert ud. Kan varmt anbefales.
Skøn lille cafe med dejlig solterasse. Maden er smukt tilberedt og smager dejligt, god kaffe omend lidt i den dyre ende, meget imponeret over deres veganske udvalg af sandwich og kager.
Et super lille spot, ligger hyggeligt bag klitterne og med en fin stor legeplads til ungerne. Godt til et let måltid eller en god kop kaffe eller andet og kagerne er skønne.
Ejeren behandler både egne medarbejdere samt kunder, utroligt skidt!! Maden er rigtig fin, men vi kommer ikke til at støtte denne adfærd!
Vi blev nærmest skældt ud, da vi prøvede at bestille. Vi gik over på Arkens Cafe i stedet, hvor personalet smiler og maden er super lækker og kommer hurtigt.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures