Sluurpy > Restauranter i Højslev > Bentas Cafeteria

Anmeldelser Bentas Cafeteria - Højslev

Yrsa Broberg
Ikke det jeg havde vent,af stedet😖😖
Helle Degn
Holdt min mors "gravøl" på Bentas. God mad. God betjening. Dog ville jeg ønske jeg havde været informeret om, at der er en fast pris pr. kuvert - og ikke som forstået en stk pris på smørrebrød. Følte mig jo lidt "snydt" da jeg ikke fik de resterende stykker med hjem (have bestilt 3 pr. person, men det blev det ikke spist).
Kurt Anker
Stedet bringer minder tilbage fra familie fester fra for mange år siden. Vi kom forbi for at spise frokost i dag. Maden var god. Serveringen god. Stedet virker lidt slidt men ren og pæn. Vi kommer helt bestemt igen.
Lotte Kristensen
Var til 90 års fødselsdag til brunch mm. Dejlig mad og god service. Dejlige og rolige lokaler.
Ole Mikkelsen
Vi har købt take a way mad, god mad til billige penge og der var nok af det hele. Tak . Kommer meget gerne efter mad igen og kan og vil også anbefale dem til andre.
camilla kramer
Besøgte dette sted tidligere i dag med min kæreste, vi må sige at det kan varmt anbefales, magen til sandwich' har vi ikke fået andre steder, de var virkelig gode og burde koste det dobbelte.😊👍👍
Carina Rosengaard Carlsson
Rigtig god kaffe 🤗
Michael
God mad. Men når vi ringer for at bestille bliver telefonen ikke taget selvom Man ringer nogle gange med mellem rum. Det har vi oplevet flere gange og efterhånden opgivet at bestille mad derfra. Opgav osse sidste gang og forrige gang og igen idag. . Måske passer deres Google åbningstiden ikke? ?
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review