Sluurpy > Restauranter i Højby > Højby Pizza & Grill

Anmeldelser Højby Pizza & Grill - Højby

Jan Bøttern
Dejlig burger, god pris, god og personlig betjening, var i bilen medens jeg ventede, den førdige burger blev bragt, et sted med overskud på den mentale side gjorde ikke lækkersulten mindre da burgeren blev til bilen absolut en omvej værd
Christoffer Brandt
Dårlig pizza. Helt enkelt dårligt. Tørt, smagsløs, dyrt, ringe råvare og alt det er selv om forventningerne er lave. Mit eneste ønske er blot at folk vælger alle andre steder over dette. En 7eleven kl 03:00 på en tirsdag har bedre mad end her.
peter wichmann
De fatter ikke hvad vegansk betyder Selv når man siger at der ikke skal dressing i ens falafel durum rulle putter de det i alligevel Jeg hader at min familie altid skal købe mad fra Højby pizza Jeg ville ønske at de bestilte mad et andet sted sådan at jeg også kunne få noget ordentligt mad at spise I dag havde min familie bestilt mad til tre Og falafel til mig Og på bemærkning havde min mor skrevet at det skulle være vegansk Og så putter de satan ædeme dressing i som ikke er vegansk
Kristian K
Virkelig sød betjening og rigtig god mad. Her laver de Matador-pizza på gammel manér med bøffer af oksefilet.
Mads Jensen
virkelige dårlige mad, jeg har købt 5 pizza alle var brændte og virkelige dårlige servise. Bestiller aldrig igen fra den pizzeria.
Vibeke madsen
Dejligt sted rent og pænt, fin betjening🙂 Kan klart anbefales 🙂
Lukas Andersen (DKMUSIC)
Jeg Fik mad forgiftning super Træls oplevelse Aldrig køb der. Man bliver alvorlig SYG
Alexander Larsen
Dårlig service! Jeg ringede ned til dem ca kl 14:00 og bestilte mad, og sagde jeg ville komme og hente maden kl 18:15. Ca kl 16:30 ringer de og råber i telefonen, så jeg slet ikke kan forstå hvad der bliver sagt. Jeg spørger stille og roligt hvad problemet er, hvor den ansatte jeg snakkede i telefon med, begyndte at kalde mig et par ubehagelige ting, og siger jeg har ringet ned efter mad, men aldrig er kommet og hentet det. Hvor jeg forklare at jeg har snakket med dem tidligere, og den ansatte der tog telefonen var helt indforstået med det var 18:15 jeg skulle hente min mad. Han begynder at sige jeg lyver, og jeg er en super dårlig kunde. Vi blev til sidst enig om jeg stadig kom og hentede min mad 18:15 og de ville lave ny mad så det ikke var koldt og kedeligt, men at hvis det skete igen ville jeg aldrig være velkommen der længere. Tror det hele har været en misforståelse, men trods det har jeg haft en super dårlig oplevelse med dem.
Burger Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review