Sluurpy > Restauranter i Højby > Burgerhjoernet

Anmeldelser Burgerhjoernet - Højby

Andreas Ritzau
Som jeg huskede det fra jeg selv var barn, et skønt sted med god mad. Har man ikke prøvet det før, så er deres pommes fristes et "must try"
Tommy Frederiksen
Fine burger i god str, alle blev mætte. Et lille men... der var ikke luft til vores pomfritter, så de var bløde da vi ramte sommer huset, men blev reddet med hurtigt at åbne låget og putte salt på.... Ellers rigtig fin og høflig betjening, kan kun anbefals.
Dorte Pedersen
Meget skuffende oplevelse. Bestilte en cheeseburger menu og fik en total intetsigende burger med halvtørt brød, pommes fritter der bare var kastet ned på tallerkenet, så de lå oveni dyppelsen. Det eneste positive var en kold sodavand. Absolut IKKE 110 kr. værd og sidste gang jeg kommer
Pia Henriette Lunahep
Jeg købte en dyr 35 ml. milkshake hvor der stod på skilt at det var af hjemmelavet is, jeg så den blev tilberedt. Dette var lavet af fabriks-Is. Gode parkeringsmuligheder, dejligt sted til at købe Is nær stranden. God legeplads til børnene. 💮✍️👩🏼‍🏫Tak for Is
Lykke Sofie Aksfelt-Holm
Super fint sted med ganske almindelig is i knap så almindelige størrelser. Deres fastfood er som så mange andre grillbarer okay men ikke et gourmet ophold. Deres pomfritter er lavet på kartoffelmos istedet for skårene kartoffel der giver en sprødhed som man ellers ikke oplever med alm. Pomfritter.
Claus Thornbæk
Alt for dyrt for en grillbar at være maden og isen er ikke noget at skrive hjem om helt almindelig frisko is ikke noget med lækkert italiensk is... Og så er isen der dyre end i rørig det giver Ingen mening burgere er kedelige og næste uden smag Og nu til det mest vanvittigt en halv liter fadøl koster 50 kr.......det er altså bare en grillbar! 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Aase Mikkelsen
Maden er super lækker...også take avay ...og godt at der er travlt...men trist at der ikke er tid (personale) til oprydning/aftørring på området /diske/borde m.v.
Søren Johansen
Hyggeligt sted om sommeren. Du skal ikke komme her for spelt boller og glutenfri halløj. Det er burgere som i gamle dage og store is.
Burger Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review