#}
Sluurpy > Restauranter i Hvidovre > Burger Station

Burger Station - Hvidovre - Fotoalbum

Altid de lækreste burgere og bedste betjening. Super sød “diner” styled restaurant, kan varmt anbefale det til enhver tid. Bestiller altid en New Yorker Burger, og det er alle pengene værd. Stedet er også super prisvenligt!
Jeg er altid blevet mødt med et smil og en af de lækreste burgers. Besøgte stedet igen i dag for se om kvaliteten har ændret sig, nej det er stadigvæk den burger ever! Denne gang fik jeg et hint af pomfritterne som sad fast af sig selv......A-Avenger 🤩
Burger Station er en lille diamant, som alle burger elsker burde kende til. Servicen er fænomenal. Man bliver mødt med glade og imødekommende medarbejder, som inderligt virker til at være glad for hvad de laver. Maden er super lækker! Der er ingen tvivl om at deres pommesfritter er hjemmelavet. De e
Selve stedet er mindre flatterende de har dig en del sjove detaljer i retro stil hvilket er godt tænkt, læg mærke til de gamle lp'er på væggende og glødepærer på bordet som er salt og peber bøsser. Priserne er til at have med at gøre med, en menu koster omkring kr. 80. Deres milkshakes virker en sm
Man kan få utrolig mange burger i København. Men der findes helt klart kun 1 konge, og det er Burger Station i vestegnens Kbh. Hvis man tager prisen i betragtning, så der ingen rivaler. God stabil saftig burger. Denne burger er den eneste som kommer lidt i nærheden af Five Guys.
De lækreste burger, fritter og milkshakes :) vi har prøvet alt fra menuen og alt er så lækkert. Personale er de venligste og serviceminded unge der fortjener ros i lange baner :).
Klart en de bedste Burger der findes i DK, har set anmeldelse om folk klager over ventetiden men hvis man ville spise en lækker frisk burger så tar det lidt tid at lave.
Seriøst chill vibes, med de bedste burger og fritter, der faktisk har det rigtige krydderi på. Forvent lang ventetid, men det er det værd. Seriøst.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures