Sluurpy > Restauranter i Hvidovre > Restaurant Suset

Anmeldelser Restaurant Suset - Hvidovre

Miv 1966
Skøn beliggenhed og udsigt, samt pæne lokaler, men dagens ret (wienerschnitzel) var på det jævne og kødet stegt tørt. Synes også, at det er i overkanten at betale 28 kr. for postevand, når man også har købt en flaske vin til maden☹️. De fleste steder er vandet gratis, når man køber vin og her skal man ovenikøbet selv bære glas, bestik og drikkevarer til bordet, samt rydde af bagefter🙄. Vi slap dog for selv at tage opvasken 😉
Bo Clausen
Vi havde bestilt et bestemt bord til den 9/7 2022 for 14 dage siden hos en ungarbejder i forbindelse med afholdelse af fødselsdag. Da vi kommer derud, er bordet reserveret til andre. Vi har ellers tidligere været godt tilfreds med både betjening og mad. Men når man står med 8 gæster og bordet alligevel ikke er reserveret har man et problem.
Syrine B.
Dejlig beliggenhed, kølig og userviceminded betjening. Travl aften, sankt hans,Tjener vader ind en ældre herre, som stod søgende med tom service, hun vælter både, hvad manden og hun havde i hånden, hvortil hun bryder ud og uden smil på munden; husk din briller morfar! Folk så måbende på hende 😳 Uforskammet, siger jeg bare!
Fryns Fryns
Hyggelig sted med fantastisk beliggenhed. Fik deres frost buffet som var af virkelig fin kvalitet. Laks, rejer, sild, flæskesteg, æbleflæsk, frikadeller lun leverpostej, og meget mere. Kage til sidst. 159,- meget rimeligt. Bestil bord hvis det frister.
Preben Knudsen
Utilstrækkelig bemanding til at betjene de forholdsvis få frokostkunder - dertil en arrogant attitude, når man spørger om forventet ventetid. Kommer aldrig igen!
Mikkel Tyllesen
Fantastisk god mad og så er det dælme billigt. Og fantastisk personale. Vi kommer helt sikkert igen 👍🏻
ronny thrane
ALTID ALTID for dyrt fik en Fiskefilet mad til 68 kr Der var en lille file på og købe remoulade jeg spiser ikke der mere 👎🏻
Uffe Pedersen
God betjening, og beuffe med lægger udvalg.🤠☀️
Brunch Smørrebrød Stegt flæsk Texas Fire Menu
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review