Sluurpy > Restauranter i Hvide Sande > Iscafeen

Anmeldelser Iscafeen - Hvide Sande

Michael Johansen
Jeg bestilte en gang Fish'n Chips fisken var suveræn men desværre var pommes ikke for gode. Men alt i alt var det ok der er pænt og rent.
Jan Jessen
Jeg er utrolig skuffet, sur, vred, ked af det og ikke mindst SULTEN!! Som man kan se på disse 2 foto's er der stor forskel på mængte på pomfritter i vores pølsemix og den ene har vi enda betalt 10 kr ekstra for! Og det er den med :'( smiley på... Giver desværre kun en stjerne⭐ Jeg kommer ikke igen. Har kommet her i flere år Nu kommer vi ikke mere. 👎🤬😡 Sidst men ikke mindst så vil de have 5 kr for en pose!! Nå man har købt så maget mad ( 3x halve grillkylling med pomfritter ) ( 2x pølsemix, hvor den ene skal betale 10 kroner ekstra for og så er den mindre) og det er tanken for at handle lokalt.😡 skam jer.
Anni Mikmak
Det er godt nok men det har været beder det er ikke altid godt at lave så meget om så det går ud over mad og is og kunder plus betjening var alt som før ville vi komme der meget meget mere
Ditte Spliid
Har været der x mange gennem flere år . Det god mad,og flink personale. Ingen klager, MEN.. denne gang stritter jeg.. slet slet ikke tilfreds med personale. Sikke nogle verbale frække kommentar fra unge piger der står i kassen og hvilken uforskammethed man får tilbage af kontakt. Aldrig har jeg oplevet det før.😡
Barbara Strøm
Desværre kom mine 3 børn og jeg for sent endnu engang. De lukker igen Ca 19.50, selvom de reklamerer med en åbningstid til kl 20. For os er det faktisk fint nok nu. For efter gentagne gange, ved vi nu at de altid lukker før tid, så vi skal bare sørge for at være der senest 30 min før lukketid. Om det er nok, finder vi jo ud af..
Tatiana Rotari
Lækkert is. 🍦
Anatol Lejbman
Maden var lunkent, brød tørt, fritterne kedelige og tunge af olie.
Jens Erik Baand
God is og frisk betjening af unge mennesker. Alle 7 tilfreds mere end en gang👍
Burger Fisk Hotdog Pasta Ribben
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review