Sluurpy > Restauranter i Hvide Sande > Cafe Gaflen

Anmeldelser Cafe Gaflen - Hvide Sande

Kasper Herbst
Først og fremmeste både pæn inde og ude. Imødekommene personale. Overskueligt menukort. Vi bestilte: En bøfsandwich, bøffen var ligesom gummi, rødbederne var hjemmelavet stort plus herfra, agurksalaten var desværre ikke hjemmelavet, sovsen alt for tynd. Pølsemixen var der ikke noget galt med, den sad i skabet. Ribbensandwichen kunne vi ligeså godt spise persillesovs til. Jeg vil ikke kalde det en ribbensteg, mere stegt flæsk. Den var vind og tør. Bollen var heller ikke smurt, og så hører der heller ikke salat til. Prisen var lige en den høje ende.
Morten Jepsen
Gammeldags is er uden flødeskum eller guf. 44 kroner for to kugler føles som en turistfælde - lige over på den anden side af havnen (nær gågaden) er prisen 34 for to kugler.
Rafael Möller
Jeg er glad for, at jeg efter låsningen endelig vender tilbage til Danmark. I dag gik jeg til middag med min kone og børnebørn, og jeg bemærkede, at venligheden er tilbage, og maden var som altid god. Jeg prøver at sige undskyld på dansk, hvis der er fejl. Bliv ved.
Ole Moritz Dransfeldt
Traditionel grillbar i udvalget- men helt klart i den bedre ende. Vi var 10 personer der kom samtidig, men maden blev serveret rimeligt hurtigt, og var rigtig godt. Især deres stjerneskud kan anbefales. Rigtig god sammenhæng mellem pris og kvalitet.
Casper Nielsen
Fantastisk sted, meget venligt personale og super lækker mad lavet af gode råvarer :) Jeg kommer helt sikkert igen !!
Daniel Buch
Fik en ristet hotdog og den var lige som sådan en skal være. Stedet ligger meget godt hvis det ikke var for de lokale scooter-bøller så kørte rundt om terrassen hele tiden!
Maja Hvelplund
Du får knapt det, du beder om. Derudover koster en dåsesodavand eller en flaske vand 20kr, men du skal lige huske at aflevere flasken igen, så butikken kan få panten - dette er også gældende, selvom du ikke drikker op og gerne vil have den med i bilen. Rigtig dårlig stil.
Frank Lykke
Et fint sted med rimelige priser flinke Ansatte en god gang fish and chips Er altid godt på café gaflen ..
Burger Fisk Hotdog Pasta Ribben
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review