Sluurpy > Restauranter i Humble > Camping Og Feriecenter Ristinge Restaurant

Anmeldelser Camping Og Feriecenter Ristinge Restaurant - Humble

Britt Hindborg
Det er en hyggelig campingplads😃 Her er fint og ordentligt 🌤️
Nikka Krog
Har netop tilbragt en uge her. Campingpladsen er en 3 stjernet, hvilket også passer meget godt. Hyggelige lommer og større åbne pladser og masser af teltpladser. Der er noget for alle. Gode muligheder for hundeluftning. Overkommelig afstand til badevenlig strand. God butik med morgenbrød, dagligvare , softice og lidt grillmad. Der er stor legeplads og noget for de lidt større børn. Pool (opvarmes kun af sol). Rigtig pæne og rene service bygning og tilsidst åbnede de den gamle service bygning hvilket var endnu mere perfekt for os der lå i den bagerst del og har børn der selv vil gå op på toilet. Masser af natur og seværdigheder i omegnen
J H
Vi er kommet her mange gange, er glade for stedet og vi føler os virkelige velkomne! Værtsparret er utroligt søde og imødekommende og der er en fantastisk lækker badestrand i gåafstand fra pladsen. Desværre er det tydeligt, at de ikke vedligeholder poolområdet og udearealerne særligt godt. Med alle de askebægre der er omkring servicebygningen, giver det anledning til, at folk sidder og ryger - både hvor der laves mad, grilles og hvor børnene leger på legepladsen. Endda på væggen ind til køkkenet er der et klamt askebæger! Det er mega ulækkert! De søde, unge mennesker, der er i kiosken i 2021-sæsonen kan hverken finde hoved eller hale i at betjene folk, lave pizza eller hvad endnu værre er: At røre en god guf og lave en gammeldags is. Sådan var det ikke de forrige år. - Derfor kun tre stjerner mod de fire, som jeg synes, stedet fortjener!
Kent Boesen
Store pladser, dejlig pool, en god butik med friskbagt brød, hvirkelig gode toilet og baderum, kan kun anbefale pladsen og så er der ikke langt til en god badestrand.
Maibrit Gottenborg
Rigtig dejlig plads. Gode og rene faciliteter, flinke og servicemindet personale. Rolig plads, rigtig lækkert at adgang til bade og pool faciliteter er inkluderet i prisen.
Line Herlev Meldgaard
Stor campingplads med mange gode aktiviteter til børnene. Stor legeplads med hoppepude, swimmingpool, boldbane, bålsted og mooncars er til fri afbenyttelse. Flot, ny toiletbygning. Der bliver ikke gjort meget ud af corona-hensyn. Det er helt op til den enkelte gæst. Det kunne være dejligt med lidt hyppigere rengøring på toiletterne, især når man kommer med børn, men alt i alt er her virkelig fine forhold. Afslappet stemning på pladsen. Der er ikke en masse restriktioner, og det er dejligt. Fantastisk badestrand i gåafstand. Smuk natur. Kan sagtens anbefale denne plads!
Mette Jensen
Super sted- Kæmpe minus: Folk ryger alle steder og der er opsat askebægre ved indgange til bade/omklædning/toilet og fælleskøkken. Det er ulækkert. Der bør være særskilte rygeområder, og ikke tillades rygning på legeområderne for børn.
Lau Saugman
Haft skønne 4 dage her med 2 børn. Blev taget godt imod, alt var klart da vi kom og fin service ved spørgsmål. Flotte nye badefaciliteter, dejlig pool og god legeplads. Optimal ferie med børn som hurtigt fandt andre børn at lege med. Vi ses næste år!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review