Sluurpy > Restauranter i Horsens > Bilka Bistro

Anmeldelser Bilka Bistro - Horsens

Svend Mathiesen
Torsdag 8/6. 2 sure opstød: sur meget sur betjening, vi fik morgenmad, og den var super, især til den pris, bortset fra appelsin juicen, det var bare gult vand. Vi siger nok ikke, på gensyn.....
Eddy Hansen
Bilka i Horsens har altid gode tilbud på mange forskellige varer,det kan da godt være de har mange ungarbejdere men det syntes jeg ikke gør noget,for på et tidspunkt har vi vel alle været unge og gerne villet have et job,og så er det jo godt at vi har steder som Bilka hvor de unge kan få et job.Jeg har kun positivt at sige om personalet i Bilka Horsens Stadig et godt sted at handle. Mange gode tilbud.
Karina Meyer
Mange udsolgte varer og tilbud var som sædvanlig udsolgt (frossen brød) umuligt at finde en ekspedient. Manden ved kassen var virkelig rar
Anders Dissing
Det ødelagde lidt min oplevelse med den nye "Bilka plus app." Var meget fokuseret på at finde den der stregkode frem til manden, at jeg ikke så, at han slog 2 pakker smør for meget ind. Det er en ærlig sag men refunderings delen af app'en kan så kun refundere en vare og deres kugleramme var i stykker for fik et tilgodebevis på 7 kr for 2 pakker smør jeg have givet 21.5 for PR STK. I chat delen af app'en sidder der, hvad jeg vurdere er skolebørn uden autoritet og absolut ingen stave kundskaber for blev da hurtigt henvist til en voksen og bedst om at starte knallerten og møde personligt op i varehuet. Men fik da en glad emoji med på vejen så alt endte jo godt. Ved ikke om det er varmen men må erkende, at jeg er meget utilfreds. Min bekymring om afstand i forhold til covid-19 og byggerod må blive i en anden besked da det nok er de færreste der ender her nede alligevel.
Ole Hansen
Som Bilka nu er ... men ikke stedet at være hvis man er stresset. Vareplaceringen kan være uoverskuelig og man kan godt få fornemmelsen at det er helt bevidst. Kan med fordel besøges i formiddagstimerne.
Ole Hansen
Pæn og ren butik, godt udvalg af varer
Jakob Jensen
Bestiling af mad i Bistro var uden tvivl den værste oplevelse længe. 45 minutter for at få sin mad tiltrods for INGEN kunder i kø. Kunne blot se medarbejderne stå og fjolle og hygge snakke. Udover dette, oplevede jeg “kokken” tage bøffen til min burger på tang som var faldet på gulvet lige forinden, for at lægge i min burger.. FULDSTÆNDIG vanvittigt uhygiejnisk oplæring af personale. Mangel på kundeservice, kundehåndtering og general bare utrolig dårlig oplevelse hver gang man er i bistro.
Evelyn Koch Agersbæk
Det er svært at finde rundt. Herreafdelingen er indskrænket til et minimum. Det er svært at køre rundt med indkøbsvognen mellem hylderne i herreafd. uden at støde ind i andre der også har indkøbsvogne med rundt.
buffet Burger Fisk Frokosttallerken Jensens Nachos Oksekød Pandekager Pasta Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review