Sluurpy > Restauranter i Horsens > Amalielund Mad

Anmeldelser Amalielund Mad - Horsens

Mikkel Langager
Henrik og Amalielund overgik sig selv i lækker corona venlig mad til HIC Basket sponsorarrangement. Update April 2022. Vi fik en lækker frokost hele familien, til fornuftig pris. Vi fik stjerneskud, vildsvineburger og burger. Det var bestemt anbefalesværdigt.
Gitte Nørgaard
Total skuffelse Har netop afholdt vores bryllup på Amalielund… hold nu op, en skuffelse! Vi har været til flere fester derude, spist i restauranten og ofte hentet take-away – vi har altid været super tilfredse og indtil i lørdags ville de også have fået fem stjerne af os. Men man er desværre ikke bedre end sin sidste performance, og i lørdags levede de absolut ikke op til vores forventninger! Vi havde bestilt tapasfade både til forret, hovedret og dessert, men måtte desværre opleve, at vores gæster overhovedet ikke blev mætte, og flere slet ikke spiste af det! Det var kejserens nye klæder!! Betjeningen var direkte dårlig… fra start måtte vi gøre opmærksom på, at det halve af gæsterne ikke havde fået velkomstdrink, selv tænde lys på bordene, hente skeer til at tage maden med, og flere gange gøre opmærksom på, at der manglede vand og vin i glassene. Efter hovedretten bliver alle vores gæster bedt om at forlade bordet, da der skulle ryddes af – har jeg aldrig oplevet før! Men det værste er næsten, at da jeg om søndagen kører ud for at give udtryk for vores utilfredshed kun møder modstand og dårlige forklaringer. Der er ingen lydhørhed over for min kritik… tværtimod bliver det hele skudt tilbage til mig. Jeg måtte dog godt lige betale de 90 kr., der er i restance fra dagen i forvejen! Det er simpelthen så dårlig stil – Amalielund bør øve sig i også at håndtere dårlig kritik!! Én stjerne fra mig for fantastisk vejr, god udsigt og dejlig vin – ingen af delene kan dog tilskrives Amalielund… øv, øv og atter øv!
Tonny Larsen
Første gang vi besøgte stedet Simpelt positiv
Helle Grønbech
Her får du by og omegns bedste frokost. Super flot, indbydende og lækkert....jeg kan ikke sige det med større ros. Prøv om du ikke er enig.
Katja Peen
Lækker mad. Store portioner. Dejlig udsigt fra terrassen. Venlig betjening
Janni Rahr Pedersen
Lækker mad til fine priser - venligt personale 😊
Jakob Skovgaard
Altid lækker mad og hurtig betjening.
Jan Lund Nielsen
Har lige oplevet deres nytårsmenu, og det var absolut ikke nogen speciel god oplevelse. Sammenlignet med andre der tilbyder tilsvarende endda væsentlig billigere, så var dette virkelig skuffende. Vi kommer ikke til at vælge dem igen
buffet Burger Fisk Frokosttallerken Jensens Nachos Oksekød Pandekager Pasta Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review