Sluurpy > Restauranter i Horsens > Hien’s Tapas

Anmeldelser Hien’s Tapas - Horsens

Mads T
Meget lækkert mad, som er tilberedt med udgangspunkt i helt friske råvarer af god kvalitet. Der er en del forskellige ting at vælge imellem- noget for enhver smag. Venlig betjening og god service.
Curveballification
På en april dag, der vejrmæssigt jo nemt kan snyde, trængte jeg til lidt varme. Så jeg bestilte en Phó Bò med risnudler. Det var et godt valg. Suppen kom hurtigt, ikke for varm, ikke for kold. Nudlerne var perfekte of kødet mørt og lækkert. Det bedste var dog det samlede indtryk af smag og dufte. Perfekt krydret og dejligt frisk. Blev endda spurgt hvor meget koriander jeg ville have i, så jeg bad om “en smule” - det viste sig til mine smagsløg at være det helt rette. Pris 85 kroner, dertil drikkevarer. Kommer bestemt gerne igen.
Monjia Hertz
Virkelig god mad, men ikke så hyggelig / intim atmosfære, hvor akustikken efterlader noget at ønske.
Line Vestergaard
Lækker autentisk mad og helt fantastisk god service. Rigtig venligt personale :)
Mette Studsgaard
Skønt vietnamesisk restaurant, meget autentisk og venligt personale. Der er 2 trin op for at komme ind i restauranten og 3 trin ned indenfor i restauranten, men de hjalp til, og så kunne vi komme ind i kørestol. Stort toilet. Maden kom hurtig og smagte dejligt
Belinda Brunhøj
Virkelig lækkert mad, jeg har desværre ikke rejst på de kanter, men tror vi fik et lille indblik i deres mad kultur. Vild god og sød betjening. Kæresten var lidt mere sulten, så han fik da bare lidt flere ris til hans mad. Men lækkert og friske grønsager. Det er ikke sidste gang vi spiser der.
Anders
Dejlig autentisk vietnamesisk mad til en god pris. Utroligt høflig betjening.
Tuyet Thi Nguyen
Rigtig god mad, samt serveres i verdens klasse. Co Hien betjente os med et stort smil. Maden tog os hjem til Vietnam! Alt i alt fremragende mad og serveres.
buffet Burger Fisk Frokosttallerken Jensens Nachos Oksekød Pandekager Pasta Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review