Sluurpy > Restauranter i Hornslet > Madkompagniet

Anmeldelser Madkompagniet - Hornslet

Anders Søndergaard
Tusind tak for mad til havebryllup, alt var som det skulle være! God mad, professionelt personale… TAAK
Annelise Jensen
Lækker sted dejlig kylling suppe i det rusk vejr vi har her , lige efter stik nr 3 .skøn og glad betjening
Christian Østerballe
Lækker kyllingeburger med bravas chili - mums! Det hele var nylavet med omhu og smagte rigtig godt. Dette krydret med lyse, pæne og hyggelige omgivelser efterlader ikke noget at sætte en finger på. Kan kun anbefales.
Anita støvring
Lækker mad. Friske råvarer og god smag.
Daniel Ditlevsen
vi havde bestilt mad til personale møde og sagde vi ville hente maden 19:15. da vi så er lidt forsinket og kommer ned for at hente mad 19:30 har de solgt noget af vores mad! så vi fik noget helt andet end det vi havde bestilt! de havde fået vores nummer så de kunne sagtens have ringet og spurgt om vi kom! så træls!!!
Chenette Lang
Maden er god, men man venter i lang tid på at få den. Personalet virker ofte lettere forvirret og som om de ikke helt har styr på hvad de laver.
Jan Pedersen
Virkelig lækker mad. Sød betjening. God pris. Kan anbefales.
Mads Elefsen Kudsk
Helt hudløs ærligt, gå ikke glip af mad fra Madkompaniet. Gør dig selv den tjeneste at vælge det. Jeg kendte ikke Madkompaniet i fredags. Lørdag aften kom jeg ved tilfælde forbi deres hjemmeside. I dag leverede de en aldeles fremragende middag til min søns 18 års fødselsdag, som take away i disse corona tider. Det hele bestilt lørdag aften over messenger. Vi var alle blæst bagover på den gode måde. Sikke en udsøgt menu. Langt fra sidste gang vi benytter Madkompaniet.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review