Sluurpy > Restauranter i Hornbæk > Det Fedtede Hjørne

Anmeldelser Det Fedtede Hjørne - Hornbæk

Jens C. F. Nielsen
Har besøgt det Fedtede Hjørne i en af denne sommers kolde og vindblæste dage. Vi var en gruppe på 9 personer som testede lidt forskelligt fra flere af boderne. Mit valg faldt på tortillas med pulede porc. Modtog tre styk i papemballage pyntet med ananas. Kunne dertil pynte det med chili, koriander, salt og lime. Smag: Går at spise og kan på ingen måde beskrives som en kulinarisk oplevelse. Dertil synes jeg ikke at prisen og kvaliteten hænger ikke sammen. Det er for opskruet. Ved ikke om det skyldes beliggenheden i det danske sommerland.
Christoffer Egelund
På det Fedtede Hjørne, finder man 7 forskellige Street food køkkener, en bar hvor drikkevarer kan bestilles og flere sidderpladser i sandet som er placeret under et sejldug. Der er altid mange mennesker på stedet og en god atmosfærer. Man bestiller hvad man har lyst til at spise og drikke og samles herefter ved bordet, hvor man spiser sammen. Nogen gange kan det ske at der er mere travlt i et køkkenet kontra et andet, så det kan godt variere hvor hurtigt man får maden. Der er ingen tjener tilstede, så det er selvbetjening også når man er færdig med at spise.
Palle Winther
Fint sted med små madboder både vegetar , burger, mexicansk, indisk og argentinsk
Tom jørgensen
Den skønnes lille plads “oase “ iskolde øl 🍺🍺🍺eller vin drinks og mad i alle afskygninger et nyt samlings punkt i Hornbæk ,når vejret er til til det er her rigtigt mange mennesker. Stranden ligger få meter herfra ,en af Danmarks bedste sandstrande ,i det hele taget Hornbæk er et besøg værd eller en hyggelig ferie i det skønner natur område der omkranser Hornbæk ,et skønt sted at have et sommerhus 💯💯💯💯🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰
Cathrine Marcussen
Food fusion - fuldstændigt latterligt damen der står der, ikke kan dele en wrap i to, fordi hun mener det ødelægger retten. Der kommer vi ikke igen.
Anders Korsgaard Pedersen
Klart anbefalelsesværdigt! Hvad slår et forholdsvis stort udvalg af streetfood med lækker råvarekvalitet et stenkast fra en af Danmarks lækreste strande? Hyggeligt og beach-surfer-agtigt indrettet.
Thomas Rydahl
Godt udvalg på Hornbæks lille streetfood. Vi fik tacos. De var lækre og friske. Fish and chips var også godt til børnene.
Carsten Storbjerg
Hyggeligt sted, altid pænt og rent Fish and chips og sprøde fritter, smagte fantastisk godt, venlig betjening. Et fornuftigt og godt valg af band til havne fest ugen, det bedste jeg har hørt i Hornbæk i år.
Burger Fisk Is Roastbeef med blødeløg & spejlæg Stegt flæsk med persillesovs Vafler Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review