#}
Sluurpy > Restauranter i Hornbæk > La Vera Pizza

La Vera Pizza - Hornbæk - Fotoalbum

Meget god service! Personale var rigtig rare og venlige, og vidste hvad de lavede. God Italiensk stemning. Ikke sidste gang jeg kommer her!
Det et super duper sted, dejlig betjening og endnu bedre mad.
Vi hentede pizzaen og spiste den hjemme. Pizza var virkelig god, men prisen er den samme som hvis pizzaen blev spist på restauranten. Det er lidt dyrt syntes vi. Plejer at give det halve for samme kvalitet pizza. Tror I vil sælge endnu flere take away pizza hvis prisen er lidt lavere end restaurant
For ca. en time siden hentede vi 3 pizzaer. De var færdige da vi kom …. Nu er de spist og de have en god smag, men var alt for bløde i bunden !
Lækre pizzaer, kunne dog være rart om de af sig selv havde sørget for at de var skåret ud, når nu det var til at tage med. Det var blot en detalje, for de smagte bedre end de fleste andre steder, og er det eneste pizzeria jeg vil benytte i Hornbæk
Jeg var der én gang med min kæreste og fik muligvis den bedste pizza. Jeg har ikke fundet noget lignende, der minder mig om Italien som deres pizza gjorde. Hvad f***** laver i i Hornbæk. I burde flytte til København og vise de andre pizzeria hvordan en ordentlig pizza skal smage!
Rigtige gode pizzaer, der smager af noget. Calzonen var dog ret kedelig og kan ikke anbefales. Desværre havde de glemt vores ordre og vi måtte vente ekstra længe på maden.
Fantastiske pizzaer. Velsmagende men skal spises med det samme da pizzabunden er tynd og da efterhånden opløses af tomatsovsen. Top brød, sovs, ost og fyld. Nogle skriver at det er dyrt men det er alle pengene værd.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures