Sluurpy > Restauranter i Hornbæk > Restaurant Kurbadet

Anmeldelser Restaurant Kurbadet - Hornbæk

Lea Andersen
Fantastisk oase. Kurbadet emmer af luksus og velbehag. Servicen er fantastisk. Ser allerede frem til mit næste besøg.
Patrick Weiss
Når man har besøgt mange kurbade/SPA-resorts landet over samt i Sverige, syntes dette kurbad at blegne en del ved siden af. Generelt et udmærket lille sted med let inspiration af noget æstetik. Stedet fortjener i sig selv en gennemsnitlig anmeldelse til 3 stjerner. ...Men men men servicen trækker desværre anmeldelsen ned.... Man giver 375 kr for SPA i 2 timer. Hvad man af personalet ikke oplyses om er, at man for 600 kr får heldags adgang til SPA samt frokost og et glas cava. (Et tilbud de fleste nok ville takke ja til, da man i såfald får mere for sine penge). Man efterlades efterfølgende med indtrykket af, at personalet med vilje ikke skilter/oplyser om dette for at øge indtjeningen, da der i såfald kan komme flere gæster igennem pr. Dag. Vi mødte en hyppigt besøgende gæst på vores ophold, der oplyste os om dette. Han fortalte at det var personalets sædvanlige og uhøflige måde at snyde gæsterne på for egen vindings skyld. Man bør derfor tjekke websitet grundigt for tilbud og priser inden man besøger stedet, således at man som gæst efterlades med de bedste forudsætninger, når man ankommer. Ellers bør man nok bare finde et af de andre mange fantastiske kurbad/SPA-resorts der findes på Sjælland/DK til en bedre pris og udvalg.
Charlotte Skeel
Maden er helt fantastisk og vidunderlig - det var super lækkert og alvaro er så sød og en uvurderlig en dygtig tjener - tak for en skøn aften 🙏🏼💝
Thomas Thejn
Super lækkert kurbad. Kan varmt anbefale det. Virkelig god service og gennemført design og atmosfære.
Eva Götzsche
Jeg synes ærlig talt stedet er ret opreklameret. Det er meget lille, servicen var mildest talt overfladisk, faciliteterne slidte og gav ikke nogen særlig spafølelse. Maden i restauranten var seriøst kedelig og man var presset sammen i et lille område. Jeg vil vælge et andet sted næste gang.
Stig Bygsø Morell (Hjulben)
Super hyggeligt sted, afslappet atmosfære, god mad/drikke. Betjeningen er høflig, rolig og serviceminded. Der er rent og pænt og faciliteterne er i orden. Kan varmt anbefales. 😊😉😀
Niclas Nielsen
Pris versus experience, er meget skuffende. Ville kunne finde flere kurbad muligheder på sjælland, hvor man kan få mere for pengene. Det er fine omgivelser, men personalet havde store vanskeligheder med håndteringen og forståelse for folks behov i et kurbad. f.eks da man endelig fik tilstrækkeligt med damp i dampbadet, kom personalet med en god hensigt, og tilbød den daglige ansigtsmaske. Men endte med at holde døren åben i ca. 1 minut, og tømte dampbadet for damp. Men stor cadeau til den opvarmet udendørs-pool, super fedt.
Erik J
Familiefrokost med 10 personer: Ikke oplevet bedre carpaccio og lækker pighvar. Fin betjening af unge mennesker. Afslappet atmosfære. Kan anbefale stedet.
Burger Fisk Is Roastbeef med blødeløg & spejlæg Stegt flæsk med persillesovs Vafler Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review