Sluurpy > Restauranter i Holstebro > Roxy Malt

Anmeldelser Roxy Malt - Holstebro

Anton // HDMI
Rigtig fedt og hyggeligt sted og god live musik da jeg var der. Top dollar!
Torben
Et ganske hyggeligt sted for det lidt mere voksne publikum 25+ Venligt imødekommende personale, som sørger for at igangsætte forskellige begivenheder. Stedet er løbende blevet istandsat og rammerne er gode. Muligheder for både at afholde sin egen fest, deltage til et par enkelte i baren eller at mødes med venner og bekendte.
Finn Vium Nielsen
Fedtet Århus og Odense og Holstebro
Ulrik Kofoed
Virkelig hyggeligt sted med god service og dj. Jan der har stedet og personalet er altid smilende og imødekommende. Mulighed for at rafle og spille brætspil.
Stine Søegaard
Altid god og venlig service. Mødes af et smil og føler sig mere end velkommen. Kan klart anbefales 👌
Emma Kristiansen
Det gamle Kaj K. Jeg har ikke set hele stedet men det jeg har, er fedt. Der er self en bar, en garderobe og skulle man have brug for "pige"ting, så er der nogen på pigetoilettet som man bare kan tage.
Anja Christensen
Vi var til karaoke og drinkssmagning for kvinder 👭 Det var helt sikkert noget, jeg vil deltage i igen, men så skal der være styr på elektronikken samt laves plads til os, INDEN vi bliver jaget ud af lokalet, arrangementet blev afholdt i! Efter endt arrangement blev festen opløst.
Lotte Jønholt
Et super hyggeligt gå-i-byen sted for det voksne puplikum. Uanset om det er den store eller lille fest, skaber Roxy suverænt gode rammer. Udvalget er stort, godt og prisen god - blandt andet har de som standard 4 cl spiritus i deres drinks, mod den hyppigste norm på 2 cl. Klart et - nej mange! - besøg værdigt :-)
Burger Børnemenu Spaghetti Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review