#}
Sluurpy > Restauranter i Holstebro > Yan Sushi

Yan Sushi - Holstebro - Fotoalbum

Elendig service...! Vi venter 30 min for længe på vores mad, for så at komme hjem og opdage at vi både har betalt for meget og der mangler 8 stykker sushi... Vi kontakter derefter restauranten og bliver mødt med fuldkommen elendig service! Det sushi vi fik, var til gengæld fint, men oplevelsen og pr
Vi var der tidligt, omkring kl 17, så der var ikke så mange, så maden kom hurtigt. Prøvede mange forskellige retter, og det hele var bare i orden. På nær lige deres gulerodskage, den var ret syntetisk og klæg, men var ikke taget derind for at spise kage :)
Absolut i top. Har dog været steder hvor det lige har været et hak bedre til samme pris. Det er kun muligt at betale kontant eller et fysisk kort. Sjov detalje med robotten. Derfor ialt 4 stjerner og ikke 5.
Virkelig god take-away sushi til en fin pris, men irriterende og underligt, at man kun kan betale med fysisk kort eller kontanter.
Okay sushi, dårlige betalingsmuligheder. Få da i det mindste mobilepay. Sushi var, som sagt, Okay. Lidt til den smagsløse side. Især de vegetariske var pænt kedelige.
Elendig betalings muligheder, og det mest uhøflige personale man kunne ønske sig.. det sidste gang jeg kører 35 minutter for at hente mad ved jer..
skulle vente længe, 30+ min efter hver bestilling.. efterfølgende har jeg oveni købet fået rigtig dårlig mave ..
DET var en fantastisk oplevelse som sædvanlig sammen med drengene! Jeg er meget taknemlig
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures