Sluurpy > Restauranter i Holbæk > Restaurant Mega Bowl

Anmeldelser Restaurant Mega Bowl - Holbæk

Brian Larsen
Definationen af en hyggelig beskæftigelse, måske lidt underbemandet personale men hjælpsomme og serviceminded stråler igennem.
Maj Lyck Houmann
Vi var til børnefødselsdag. Børnene hyggede sig helt sikkert, og det fungerede godt, at der også var legeland. Men servicen var dårlig. Vi endte med selv at af rydde af bordet og måtte rykke for softice. Diplom og gave til fødselaren, så vi aldrig skyggen af. Vi kunne sikkert godt have fået det, hvis vi havde spurgt, men fandt det trættende at skulle udføre personalets arbejde. Travlhed var ikke årsagen.
Søren Andersen
Til stort familie fest med spisning og bowling. Maden var der ikke noget at klage over alt var virkelig lækker og masser af forskellig kød at vælge imellem og en kæmpe salat bar. Frisk brød og smør.. Så alle var glade. På bowlingbanerne var der kæmpe udvalg af sko så alle kunne finde en størrelse der bare passede lige fra vores helt små piger til de store drenge så virkelig godt. Toilet forhold var i orden pænt og rent. P plads ved døren. Vi kommer med glæde tilbage en anden gang.
Linda Hørbye
Det var simpelthen så ringe, vores bane virkede ikke, og kuglerne kom ikke retur, der var andre der havde samme problem! Første, sidste og eneste gang jeg kommer der..
Oskar Toftemark
Det er anden gang vi er kørt herude og åbningstider ikke passer. Vi var her ude søndag klokken 19:00 men der var helt slukket. Det er simpel hen for dårligt at i ikke kan finde ud af at oplyse de rigtige tiden. Trist når det er byen eneste bowlingcenter. Jeg har også været ude for at der blev solgt alkohol til en mindre årig. Nu må i fandme til at stramme op!
Stephanie Lowe
Vi har netop været der ude, 1 time før sidste bane og 1 time før lukningen ifølge deres hjemmeside. Men de havde allerede låst dørene og var begyndt at gøre rent. Vi havde ringet tidligere på dagen og fik at vide at vi ikke behøvede at bestille bane, men bare kunne komme og at sidste bane var kl. 22, da de lukkede kl. 23. Vi var der omkring kl. 21. Extremet dårlig service. Vi banker på adskillige gange og får øjenkontakt med en af medarbejderne der tørre borde af, som så efterfølgende bliver ved med at ignorere os hver gang vi får hans opmærksomhed. Ifølge telefonsvaren bliver telefonen ikke taget fordi de har "meget travlt" selv om der ingen kunder er. Super skuffende når man står en lille familie der skulle ud og fejre vores brors fødselsdag, hvilket så ikke blev til noget takket være Mega Bowl, der åbenbart ikke kender deres egne åbningstider.
Stefan Vidtøft Rasmussen
Vi var der med familie hvor der var 3 børnefødselsdage og kun 2 på arbejde. Vores maskine gik i stå og vores sidste halve time blev den ikke fixet så der kunne vi sidde og glo. Så tak for en dyr ubrugelig tur til bowling med ungerne !
helle Frederichsen
Servicen er i bund!! Vi fik drømmekage isteden for chokolade kage, som vi havde bestilt og betalt for. En af medarbejderne var konstant rund forvirret, der var ikke styr på noget som helst!!.. Det er et held at vi havde tålmodighed og ikke ville ødelægge en Børne fødselsdag pga. Mega bowl s flabet personale.
Box Burger Fisk flæskesteg flæskestegsburger Frekadelle burger Kebab box Kyllingm pommefrites Pizza Plankebøf Sandwich
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review