Sluurpy > Restauranter i Holbæk > Pizza Villa

Anmeldelser Pizza Villa - Holbæk

Line Sofie Månsson
Bestilt 2 Durum på nettet, super nemt og kan vælge løg eller andet fra man ikke ønsker. Bestilte 1 med skinke og 1 med kylling. Sindsyg lækre! Og lækkert kyllingen ikke bare er købe kyllinge strimler. God smag og godt med fyld i begge. Klart et sted vi kommer igen hvis vi er i Holbæk.
Stai
Super sød medarbejder tog min bestilling 10 minutter før lukke tid. Persille pizza er en legendarisk koncept og er med til at gøre Holbæk et værdig sted at komme ;)
Sebastian Ostenfeldt Roerup
Bestilte en durum med chili og hvidløg dresings. Der var kun en snert af chili i og slet ingen dressing. Så den var rimelig kedelig. Og 3 timer efter fik jeg virkelig dårlig mave.
Haal Al
Virkelig dårlig service vente lidt over 2 timer på min bestilling som bar er 3 pizzaer.. dårlig metode de har med at levere. De vælger at vente til der er 4-5 udbringer som kan køres ud på samme tid i stedet for at komme afsted med folks mad -5 herfra
Martin Sejer Nielsen
Virkelig dårlig service. Efter 2 timers ventetid og 2 bekræftelser og et opkald fra mig halvvejs igennem projektet får vi af vide at de ikke kan se vores bestilling. Så ingen pizza mad til os den aften. Og aldrig mere fra dette useriøse madsted
Allan Sørensen
Fuldkorn er bare det bedste👍😉 og betjeningen er altid med et glimt i øjet😉
Jonas Engelstrup
Udmærket mad, men ALT for dyrt. Det er voldsomt at deres pizza starter på 72 kr.
Ea Kobberø
Hyggelig sted. Ikke den bedste durum.
Box Burger Fisk flæskesteg flæskestegsburger Frekadelle burger Kebab box Kyllingm pommefrites Pizza Plankebøf Sandwich
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review