Sluurpy > Restauranter i Holbæk > Kong Burger

Anmeldelser Kong Burger - Holbæk

Helle Hansen
Har lige fået leveret denne lækre luxus burger og den smager mega godt. Rigtig god idé at man også kan bestille og få det bragt hjem til ens bopæl hvis man ikke lige kan komme ud, men stadig vil have gode råvarer og lidt ekstra. Kan kun anbefales😊
Anders Wulff Kjeldgaard
God mad og milkshakes. Lidt til den dyre side, men bestemt også langt over middel.
Michael Thomsen
En småtam oplevelse. Min søde kæreste havde inviteret mig ud, til hvad hun mente var de bedste burgere i byen. Men de levede ikke helt op til forventningerne. Burgeren var som sådan nogenlunde. Ikke den bedste burger jeg har fået. Men nogenlunde. Guacamole jeg fik til mine kertoffelbåde, var til gengæld så overdænget med hvidløg, at den prikkede kraftigt på tungen. Og min jordbær/banan milkshake var så sød og syntetisk, at jeg ikke kunne drikke den, og måtte efterlade den. Beklageligt er det ikke et sted jeg kommer til at frekventere ofte.
Kuro Nekoshi
Fantastisk godr burgere og milkshakes
Bettina Stangker
Må sige at min kæreste og jeg er skuffede. Vi sad og frøs, og vi måtte ikke lukke døren. Andre bad også om at få lukket dør da de frøs. Svar var at så kom røgen ind til os fra køkkenet..hmm ja så må man jo ha bedre udsugning. Kan da ikke være mening at folk skal sidde og fryse. Hvad gør man så til vinter??🙄 da vi endelig fik vores mad, var burgeren kold og var ikke noget særlig. Så alt i alt en dårlig oplevelse desværre.
Carsten Elmegård
Udemærket burger, gode råvarer og fin bolle, men bøffen var for tynd og kedelig. Hvis de lavede nogle 200g bøffer eller derover havde de fået 4 eller måske 5 stjerner, men da bøffen er så stor del af en burger trækker det meget ned.
Kirsten Andersen
Dejligt mad, ok pris. Men øresønderivende larm når de laver milkshake og så har de vist et luft problem. Der er undertryk pga. Udsugningen og mega dugget.
Claus Albæk
God mad, god betjening....de havde fået 5 stjerner hvis man fik mere restaurant følelse end pizzaria følelse når man sad der, og hvis de fik tætnet det vindues parti, det trækker for sindsygt ind med kold luft udefra.....vi var der i december 😉
Box Burger Fisk flæskesteg flæskestegsburger Frekadelle burger Kebab box Kyllingm pommefrites Pizza Plankebøf Sandwich
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review