#}
Sluurpy > Restauranter i Holbæk > Mcdonalds Holbaek

Mcdonalds Holbaek - Holbæk - Fotoalbum

en burger med ødelagt top. medarbejderen gav mig en forklaring på, hvorfor hun ikke kan erstatte det i et par minutter, før jeg insisterede.
Maden ok ig hurtig, men man skulle ikke vise corona pas, selv om loven sage det, og da man spurte om hvorfor, så fik vi fortalt det gad de ikke når der var 5 dagen til det opførte. Mega dårlig stil. Det sted kommer jeg ikke igen når man har den holdning, hvordan er resten af butikken så.
Normalt får man rigtig gode burgere herfra, men i dag gik det galt for dem. Som laktose allergiker beder jeg altid om at få burgerne uden ost, og selvfølgelig også i dag. Da jeg kommer hjem med burgerne er der ost i min. Jeg kører selvfølgelig op for at få den byttet, men da der er gået 15 minutter
Det blev så sidste gang, at jeg hver 3 måned, igennem 5 år, vælger denne location, i en snæver vending efter en lang dag. Så vil jeg sku hellere sulte til dagen efter. Alt for ofte halv lunt, det er sku ikke okay. Lav om på jeres liggetider, så det kan komme andre tilgode, men farvel og tak herfra.
For det meste hurtigt service, lige meget om du køre gennem drive thru, bestiller på deres skærme eller står ved skrænken. Dog kan der gå lidt tid før man bliver modtaget ved sidst nævnte.
Det er hvad det er ..... restauranten er altid pæn og ren med god plads ....dygtige og venlige medarbejdere som kun yderst sjældent laver fejl ....stort ingen fejl faktisk..... veldrevet og på alle måder iorden McDonald's restaurant. Det eneste er maden .....ja som sagt det er hvad det er ....ingen
Mike børn elsker mc d. Men da vi var der sidst virkede lyset ikke og blinkede ubehageligt under hele måltidet. Personalet kunne ikke gøre noget. De havde også for travlt til at fylde op med toilet papir, der manglede papir på begge dame toiletter.
Altid god og høflig betjening. Bord servering er en mulighed. Maden er som den plejer at være på McD. Den er som regel godt besøgt, så forvent lidt ventetid. Men ikke noget ud over det sædvanlige.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures