Sluurpy > Restauranter i Holbæk > Paradis Holbæk

Anmeldelser Paradis Holbæk - Holbæk

jona bransner
Mig og min kæreste prøvede en jordbær og vanilje milkshake og fik det vildt dårligt efterfølgende. Og de smagte ikke af jordbær eller vanilje:(
Henrik Stray Dijohn
Fantastisk lækker frisklavet is. Ejeren Louise og hendes ansatte er utrolig venlige og imødekommende.
robert offenberg
Altid godt med kvalitets is😊. Der mangler dog lidt is i deres shakes, der bliver lidt tynde, kan også være det er mig der ikke kører så langt på literen når det smager godt.
Jesper Mayland
Skøn beliggenhed!
Ulla Andersen
I vil give jeres gæster en "is-oplevelse ud over det sædvanlige" denne oplevelse var så hurtigt overstået.... Isen smagte udmærket, men jeres priser taget i betragtning.... og hindbærmousen til kr. 8,- den mini teske I bruger? ??? Der blev betalt med gavekort, hvor der nu er kr.12,- tilbage på, (kunne ikke udbetales) I er da sikret de penge uden salg, for jeg mener ikke jeres produkter er et genbesøg værd!
Mette Mundberg
Super sød betjening men det koster også! Vi Betalte 175,- for 2 (ikke hjemmelavede) vafler samt 500gr is...
Natascha Daner
Så fantastisk! Virkelig venligt personale! Elsker stedet!😍 De er virkelige flinke til at hjælpe og forklare om en drik! 5 stjerner!
shaffa6
Dejligt rent sted, men priserne for en kugle is ligger i den meget dyre ende. 28 kr. Det blev hurtig dyrt for en familie på 6. Men isen smagte dejligt og frisk, men ikke et vi har råd til at besøge igen.
Box Burger Fisk flæskesteg flæskestegsburger Frekadelle burger Kebab box Kyllingm pommefrites Pizza Plankebøf Sandwich
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review