#}
Sluurpy > Restauranter i Holbæk > Tuse Næs Kunsthåndværk Café

Tuse Næs Kunsthåndværk Café - Holbæk - Fotoalbum

Smukt og dejligt sted, fine bare og skøn kaffe og æblekage. 🇩🇰♥️🌹
Et af de bredeste steder med “Kunsthåndværk og mad” god kvalitet både mad og håndværk. Mangler dog lidt hygge indenfor i spise området. Dejlig have, med skøn udsigt over eng skov. Et besøg vær.
Tuse Næs Kunsthåndværk er absolut et besøg værd. Smukke ting i rolige omgivelser. Caféen servere lækker mad til meget rimelige priser.
Ligger utrolig smukt og man kan få den fantastiske have fremvist med alle historierne om dens tilblivelse...hvis husherren er hjemme, ellers på man selv😉 - og de har en blomstrene kaktus i haven-meget seværdigt😊 Butikken har både lækkert tøj, tasker, punge, tørklæder, smykker ol. og så er der kunst
Vildt god service, og meget hurtig til at følge op.
Har i dag været til koncert med Poul Krebs sammen med 830 andre i den meget smukke august have. Det var naturligvis en 5 stjernet søndag eftermiddag på Tuse Næs. Tuse Næs Kunsthåndværk fortjener altså også 5 stjerner for perfekt ramme og afvikling af selve arrangementet. Tak for en vidunderlig efter
Super hyggelig sted, dejlig cafe, hvor Yvonne er "verdens berømt" For hendes makronkage. Den skal i prøve. Hun har en spændende butik og en hyggelig have hvor man kan nyde kaffen eller et måltid.
Det er et besøg værd.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures