Sluurpy > Restauranter i Hjørring > China Cafeteria

Anmeldelser China Cafeteria - Hjørring

Anne M
Min lillebror fik en anden ret end den han havde bestilt. Han var skuffet og irriteret
Due Diligence
Lad ikke det ydmyge indtryk af restauranten narre, maden er fuldstændig fantastisk. Uden tvivl det bedste kinesiske mad jeg nogen sinde har fået og det er til bløde priser så bestilte lidt med hjem også til senere. 20 stjerner fra mig og jeg kommer snart igen !
Maria Christensen
Ekstraordinær service og mad:))
Crazytalk 101
Stedet ser ikke imponerende ud... Men maden er ganske udemærket og portionerne store... Betjeningen er virkelig venlig og imødekommende.
Annemette Jensen
Bedste thai mad vi nogensinde har fået. Venlig betjening ikke mindre en 5+ fra min familie og jeg
Peter K J
Første gang jeg besøger stedet. Fik oksekød chop suey og hold da op! Kæmpe portion, kødet var rosa og marineret godt!(a la pho), grøntsagerne sprøde. Sovsen var mild men aromatisk. Fik sriracha og Soya til. Spiste på stedet og betalte 72kr inklusiv en sodavand. Ingen kinagrill i Aalborg når dette sted til sokkeholderne! Tak for mad!
Alpha Boss
En kinesisk/Dansk grillbar. Der serveres virkelig god kinesisk mad, der er bare den ulempe at der er spillemaskiner, og mange af dem som spiller på maskinerne ryger. Der er meget røg i lokalet når man spiser sin mad. Det er ikke så hyggeligt.. Meget venlig betjening
Allan Christiansen
Dette sted laver god take away mad, men stedet er meget snavset, og der lugter af røg fra kunder som ryger i baglokalet hvor der er sat spillemaskiner op. Der er en god stemning og betjening er god.
Brunch Burger Bøf sandwich flæskesteg Pasta
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review