#}
Sluurpy > Restauranter i Hjørring > Restaurant Parma

Restaurant Parma - Hjørring - Fotoalbum

Byens bedste italienske pizza med lækre råvarer
(Oversat af Google) Vi besøgte på en stor europæisk som en hel familie. Min svigerinde havde drømmen for os alle at være sammen på stedet, hvor hans far og mor blev født. Vores fætre rullede ud i det røde gulvtæppe og oplevelsen var ud over det bedste, man nogensinde kunne forestille sig. Vi var bar
(Oversat af Google) Spurgte om vand 4 gange før de bragte vand efter alle de andre 35 + drenge, der var der genopfyldninger for tredje gang. (Original tekst) Spurte om vann 4 ganger før de kom med vann etter alle de andre 35+ guttene som var der fikk påfyll for tredje gang.
(Oversat af Google) Meget god mad. God service. Og gode priser. Hvis vi havde boet i Hjørring var vi regelmæssige gæster. (Original tekst) Veldig god mat. Bra service. Og hyggelige priser. Hvis vi hadde bodd i Hjørring var vi stamgjester.
(Oversat af Google) God pizza. Problemer, når mange gæster ankommer på en gang. Nogle ventetid. (Original tekst) God pizza. Problemer når det kommer mange gjester på en gang. En del ventetid.
(Oversat af Google) Lækker mad & god service 👍👍👍👍👍 (Original tekst) Leckeres Essen & gute Bedienung 👍👍👍👍👍
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures