Sluurpy > Restauranter i Hjørring > Cafe Bispetorv

Anmeldelser Cafe Bispetorv - Hjørring

Joergen Buch
Vi fik to supergode fiskeburgere og Latte Machiatto!
Mathilde Larsen
Vi sad først og ventede på vores drikkevarer i ca. 20 min. Bagefter sad vi og ventede i over en time på vores mad. Det endte dermed at vi gik op for at spørge efter vores mad, om det snart kom. De sagde at det var på vej, men derefter sad vi så yderligere i rigtig lang tid. Personalet ignorerede vores tilstedeværelse.... - Kan dermed ikke anbefaledes, hvis man er utålmodig ://
Jesper Hjortdal
Til prisen var det okay. Det opstod dog et par små problemer under vejs. Vi blev glemt inden vi fik bestilt, der var ikke travlt, så svært at sige hvorfor. Vi bestilte 4 stk smørebrød, højt belagt. Prisen tager i betragtning, så var det fint. Vil dog sige, uanset pris på smørebrød, så vil jeg forvente at brødre er smurt ud til kanten, med rigtigt smør. Når man ud fra kortet kan bestille en laksemad på franskbrød, så vil jeg forvente at den kommer på franskbrød i stedet for rugbrød.
Jesper Kluw
Bestilte noget smørrebrød som desværre kun var middel, dog var var prisen fin .. dog trækker det ned at vi skulle vente 30 min. når det trods alt kun er et par håndmadder.... personalet var flink og venligt.
Helle Ostenfeld
Jeg var der i går med mit barnebarn. Vi skulle have haft noget at spise. Først gik jeg til skranken hvor 2 personaler gik bagved. De ignorede totalt vores tilstedeværelse. Jeg så at der sad 3 personer ved et bord og de havde lige lagt menu kort tilside. Så tænkte jeg at vi nok måtte sætte os ved et bord, hvilket vi gjorde. Der skete stadig intet. Den ene af de 2 personaler serverede kaffe og desserter for et par. Vi var altså 3 hold gæster i lokalet og 2 stk personale. Så man kan jo ikke sige der var travlt. Efter et stykke tid blev mit barnebarn utålmodig og vi valgte at gå og finde et andet sted at spise. Der var stadig ikke en af de 2 personaler der overhovedet havde så meget som sagt velkommen. Det eneste jeg kunne have ønsket var at personalet havde sagt: et øjeblik, eller i det mindste bare givet et velkommen. Man følte sig virkelig ignoreret totalt.
Anja Mørck Bredal
Knapt så hyggelig atmosfære, men rar betjening.. maden var ok men udvalget ikke fantastisk. Prisen lidt høj sammenlignet med andre steder når man vurderer på kvaliteten.
Kim Milton Magnusson (Sleepy)
Antallet af gæster her siger mere end ord. De er godt besøgt da maden er fortrinlig og til at betale. God husmandsmad og gode forfriskninger. Smilende personale. her ses vi nok :-)
Anqelie Johnsdóttir
Super god service... Men alt for meget mad... Kunne ikke engang spise halvdelen af Brunchen 👍
Brunch Burger Bøf sandwich flæskesteg Pasta
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review