Sluurpy > Restauranter i Hillerød > Dalle Valle

Anmeldelser Dalle Valle - Hillerød

Kristian Friis
Rigeligt smagsløse det hele ,brødet var ok , selvom det var en meget billigt buffet er det ikke pengene værd , nå men så fik vi prøvet det , som første eneste og sidste gang . Betjeningen / tjener var ok 👍
Lærke V
Buffeten var lidt tør og kedelig, så anbefaler at bestille en burgeren som min ven gjorde istedet for, det var vist en del bedre.
simon el sebai
Simpelthen for pinlig en oplevelse hos Dalle valle i Hillerød. Jeg er veganer og spørger om man kan få deres veggie burger, som vegansk i stedet for vegetarisk. Kvinden der tager imod bestillingen forstod ikke forskellen mellem vegetarisk og vegansk. Hvilet er helt okay og hun var meget venlig og prøvede, at hjælpe så godt hun kunne. Hun spurgte nogle andre der arbejde hos Dalle valle og kommunikationen fungerede slet ikke. De arbejdende kunne nærmest ikke kommunikere grunden sprogvanskeligheder. Fair nok. Da de ikke forstår hinanden prøver jeg forklare dem det, men det forstod de heller ikke. De siger til mig at burgeren er 100% vegetarisk hvilket jeg godt vidste og samtidig fortalte de mig at mayo er vegansk. Hvilket den ikke er. Fint nok. Så tager jeg ikke burgeren tænker jeg. Så jeg bestiller "vegan wrap" men kvinden fortæller mig hun lige skal spørger dem om den er vegansk. Efter kommer hun over til mig og fortæller at den ikke er vegansk. Hvilket er meget mærkeligt når den hedder vegan wrap. Hun fortæller mig at brødet har mælk og æg i. Jeg endte med ikke, at købe noget, for gider simpelthen ikke spise noget jeg ikke ved hvad der er i. Forkert markedsføring og snyd. Nu jeg veganer af eget valg, men hvis man var allergisk ville det ikke være særlig fedt. Simpelthen ikke okay.
Rikke Vørsing Nordahl
Det er ikke et sted jeg kommer igen. Sandwichen var tør, brunchtallerknen var fesen, deres røræg er ikke lavet af friske æg men sikkert lavet fra pulver. Pandekagerne var tørre og brødet kom fra buffeten. Børneburgeren var en frysebøf der ikke passede til bollen, buffeten havde alt muligt! Lige fra tarteletter til asiatiske stegte nudler, flæskesteg med det hele og chokolademousse. Men det så ikke appetitligt ud. Det er billigt, men man får også.kun det man betaler for...
Michael Hansen
Stedet var desværre besøgt af en masse Roma'er i aften, som havde deres eget diskotek med, hvilket var til stor gene for de øvrige gæster, samt masser af børn som ikke havde lært at respektere andre mennesker. Alt i alt et meget skuffende besøg. Vi har ellers spist på stedet før, hvor vi har været meget tilfredse.
Christian Bitsch
Fin mad for pengene, dog kan det ikke måle sig med mange andre restauranter i forhold til hvordan selve restauranten er bygget op og anrettet. Drikkelsen er også ovre i den dyre ende, men det er desværre bare sådan tingene er nødt til at være de fleste steder nu til dags.
Ejvind Jacobsen
Maden var ok, men servicet var beskidt. Fik både en gaffel og en ske med indtørret mad. Det er en god nugfet med mange valgmuligheder. Det trækker op. Men når man har for travlt til at vaske ordentligt op trækker det ned.
Stig Dalkvist
DV i Hillerød Vi var tre gutter der så den framrage Bar ved Støberihallen, to minutter i lukketid. Selv om personalet var ved at lukke af, var vi meget velkommen alligevel. Udsøgt betjening, og Bartenderen (muligvis manageren) mixede no'en hjemmetænkte opskrifter. Og jeres priser er fremragende!
Burger Fisk Is Italiensk is Laks Oksekød Pasta Rejer Salat Sandwiches
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review