#}
Sluurpy > Restauranter i Hesselager > Jensens Fisk & Vin

Jensens Fisk & Vin - Hesselager - Fotoalbum

Mulighed for at sidde ude eller inde under overdækket terrasse. Stort udvalg af fiskeretter. Vi fik fiskedeller med rugbrød og remoulade til 82 kr. Rigeligt og smagte vildt godt. Udsigten er skøn og stemningen ligeså. Vi kommer helt sikkert igen
Serverer de bedste fish n chips! Store portioner, og desuden kan man også købe alt godt fra havet til hjemme tilberedning samt god vin.
Fiskefilet, havkat, hjemmelavede pommes frittes, frisk salat. 193,00. Det er til den høje side. Kvaliteten er helt i orden. Er det skoleelever på ferie job, der klarer betjeningen?
Det var en meget ringe fiske byfe Næsten ingen fisk det der skulle være varmt var koldt kan ikke anbefales
Dejligt havne miljø. Rejecoktailen var velsmagende, den marineredesild ligeledes dog manglede den, i min smag, tilbehør eks. lidt karysalat eller lignende. Betjeningen var sød og vendelig. Alt i alt et besøg værd.
Fint frokostspisested med en venlig og hjælpsom betjening. Vi kan anbefale stegt sild i eddike og sol over lundeborg. Meget lækkert.
Ekstrem ringe oplevelse…. Sejlede fra Nyborg for at nyde aftensmaden i Lundeborg. Havde ydermere ringet først, hvor der blev sagt de lukkede kl. 19 Vi ankom kl. 18 med den besked at alt var udsolgt, vi kunne få et stykke rugbrød med fiskefrikadelle det var hvad de kunne byde på… Det kunne de godt ha
Fik fiskefileter som take away. Fileterne var super gode og friske. Pomfritterne er et kapitel for sig, skåret specielt og dejligt saltede med godt bid. Lidt salat til og alt serveret på en paptallerken i kasse. Prisen er rimelig og mæt det blev man.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures