Sluurpy > Restauranter i Herfølge > Best Burgers

Anmeldelser Best Burgers - Herfølge

Henrik Forsstrøm
Fik to virkelig gode pizzaer med lækker bagt bund. Betjeningen var meget imødekommende og hurtig servering. Indretningen var pæn. NB: Kunne godt have brugt at man selv kunne komme noget basilikum på, men spurgte ikke efter det, så kan det være de havde haft det.
Dorte Frederiksen Soriano
God og høflig betjening. Super lækker burger menu nr. 1 Yderst velsmagende. Købte også en jordbær milkshake 😋smagte godt. Kan kun anbefales. 😁
Dan Vedsegaard
God mad lidt dyrere end andre steder.
Yasin Y.
Køge områdets bedste Burgere sted, jeg vil anbefale alle at smage minimum en gang i sit liv, som umuligt at glemme smagen, mmm. især nr. 2 og 5 er min favorit valg muligheder.
Peter Lyngbæk
Fedtet sted! Jeg kender ejeren og her har du fire gode grunde til hvorfor du ikke skal spise der! Punkt 1 - De vasker ikke hænder, før de tilbereder maden. Punkt 2 - Bestik og tallerkner bliver kun skyllet med vand, uden sæbe og ikke vasket op på ordenlig vis. Punk 3 - De står og barberer hinandens nakkehår med kniv-bestik ude bag ved og de ryger i baglokalet. Punkt 4. - Ulækker mad folk bliver syge af. Alt i alt. Kan på ingen måde anbefales og kunne jeg give 0 stjerner havde den fået det!
Bamf
Altid fint, synes det er begyndt at blive lidt dyrt efterhånden.
LucaSzap
Kvalitets burgere, med gode hjemmelavede burger boller.
Trine Stampe
Udemærket burger. Selve bollen var kedelig og alt for blød. Selve kødet var lækkert og saftigt, og det var tydeligt at det var hjemmelavede bøffer. Dertil skal det nævnes at alle pommes frites og løgringene var oversaltede. Det var nødvendigt at børste hvert enkelt af for salt, så meget var der på. Og så glemte de at læse de kommentarer jeg sendte med. Jeg har om at børnenes burgere kun skulle have bøf og ketchup i, og de fik med mayo, salat, tomat, agurk, bøf og ketchup. Ikke hvad vi bestilte.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review