Sluurpy > Restauranter i Helsingør > Cafe Kringlen

Cafe Kringlen - Helsingør - Fotoalbum

Der er her vi spiser smørrebrød når vi sjældent er i Helsingør. Samme høje kvalitet til ok pris. Kommer også igen næste gang..
Dejlig oplevelse. Super betjening og en pris, som er meget overkommelig. Kan varmt anbefale deres brunch og kommer meget gerne igen.
Et Hyggeligt sted med en Sød og Venlig betjening ☺️
Kringlen i Helsingborg er et fantastisk konditori, meget lækre kager, lagkager mv. Jeg havde min niece på 12 år med og vi fik hver en stor kop kacao lavet på ægte chokolade fantastisk lækker og meget fyldig. Mit eneste problem er, at det er kontant løst, så man kan kun betale med kort og jeg havde l
Neutralt og simpelthen, er vel den tænke man får når man kommer ind. Her komme alle typer. Kaffen er ikke toppen af poppen, men der er "på tår" på kolpe kaffen, øllet er koldt, maden er ganske spiselig, priserne er ok..
Byens bedste smørrebrød. Der er tilbud på 3 stk. smørrebrød - frit valg + kaffe eller øl. Stk.-prisen er kun 19 kr. for enkelt, men altid frisksmurt smørrebrød. Kaffe og morgenbrød 'to go' eller til at nyde i cafeén. Pænt udvalg af kager. Caféen enkelt indrettet og lykkelig fri for muzak. Selvbetjen
Hyggelig lille cafe, lækkert smørrebrød til rimelige priser,det,kan godt anbefales... Marianne Helsingør.
Service okay. Flere kunder havde ikke mundbind på, når de stod ved skranken og blev ekspederet.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures