#}
Sluurpy > Restauranter i Helsingør > Thai Chili

Thai Chili - Helsingør - Fotoalbum

Den bedste thai restaurant i Nordsjælland. Og det blir kun bedre når man ovenikøbet får mega god service. Personalet er virkelig servicemindede og sørger for du får den bedste oplevelse. Jeg spiser ofte mad derfra.
Alt rigtigt godt, lækker moderne asiatisk mad, lækre desserter og meget venlig ydmyg betjening. Tusinde tak OE!
Fantastisk mad. Dejligt med friske grønsager både i forårsrullerne, hvor grønsagerne var al dente, ikke udkogt. Det samme gælder både suppe og hovedret. Min mand spiste op, og han er ellers ikke til grøntsager. Det siger meget om kvaliteten 😜 Super smagsoplevelse.
Vi fik 5 forskellige serveringer i den "fusuons" stil OE reklamere med. De var alle rigtig gode! - selv om det nok kun er de stærke elementer der er skruet ned for. Vi gik der fra mætte ( der blev ikke serveret ris til de valgte retter) med en god oplevelse til en rimelig pris og kommer gerne igen
Hyggelig aften, skøn mad, virkelig gode blæksprutte ringe til forret og skønne hovedretter.
Basic ok thaimad, pæn indretning, smarte tallerkener osv MEN små portioner og 30,- for et glas postevand - desværre ikke penge værd Thanks, however regardless your clarification - one had a Coke / one had 1 glass of tap-water.. and I was charged 30 ,- for the water :-(
Hold da op! Et fremragende sted. Jeg vil helst ikke anmelde det for så kan jeg måske aldrig selv få et bord igen. Ja og jeg glemte at fotografere maden. Som er helt som andre har beskrevet den.
Hyggeligt sted, der manglede bare lidt atmosfære ( ingen gæster ), men maden var super.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures