#}
Sluurpy > Restauranter i Helsingør > Lagonikaffe

Lagonikaffe - Helsingør - Fotoalbum

Hyggeligt sted med god kaffe, virkelig godt brød og masser af atmosfære. Betjeningen kunne måske godt være mere nærværende, men det var dog ikke så slemt at det har afskrækket mig fra at komme igen. Edit: Jeg har nu været forbi flere gange, og jeg tror jeg har fanget betjeningen i et uheldigt øjebli
Sry for 4 stjerner, men det var mest møblerne som ikke var helt efter standarden 😉 m n kaffen var til 5 stjerner så derfor opper jeg til 5 😘
Dejligt sted, lækkert udvalg og imødekommende personale. En oase i byen
Lille men hyggelig cafe med god beliggenhed. Deres kaffe er god og jeg nyder at få den serveret i lille gårdhave tilhørende cafeen. Eller ude foran butikken, hvor man har udsigt til flot springvand.
Jeg er vild med dette sted. Det er ikke noget specielt, alligevel kører jeg 50 km for en kop kaffe og en kage.
der er rigtig mange steder i Helsingør som serverer god kaffe, inklusiv dette. Ikke mange kaffesteder kan overleve med dårlig kaffe. Lagoni kaffebar får point for at skabe hjemlig atmosfære og have "lavt til loftet" på den fede måde. føles lidt som et lokalt værtshus, bare med kaffe.
Super hyggeligt sted og god kaffe. Betjeningen var dog ikke den mest venlige, så derfor kun 4 ⭐️ Et venligt smil kan gøre hele forskellen ;)
Dejlig kaffe og god atmosfære.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures