Sluurpy > Restauranter i Helsingør > Brasserie 1861

Anmeldelser Brasserie 1861 - Helsingør

Caroline Nelson
De gange jeg har besøgt Marienlyst Strandhotel, har maden altid været dejlig og velsmagende, jeg er også blevet tilbudt mere af hovedretten, såfremt jeg stadig var sulten, hvilket jeg synes var god stil. Dog kan morgenmaden godt variere end del og osten er bestemt til den lagret side (hvilket er skønt for dem som elsker det 😉). Servicen er super venlig og velkommen, jeg føler mig i hvert fald kredset om.
Alan “GrandCru” Becker
Retterne er utroligt flotte ! Vi fik en 5 retters menu der var inkluderet i vores ophold på Marienlyst Strandhotel. Desværre er smagene ikke i top, men pga utrolig god service fra alle tjenere især sommelier vælger jeg at give 4 stjerner.
Anders Riedel
Jeg har besøgt restauranten ved to lejligheder og jeg er indrømmet måske ikke den mest tålmodige fyr, men 30-45 minutter mellem retterne på en fem-retters menu ved begge lejligheder gør det til en spiseoplevelse på ca 3 timer begge gange og det er maden altså ikke til! Ved begge besøg, var vi i øvrigt ikke de eneste der bemærkede det. Her virkede det som om at jo mere vred man var over det, jo mere “undskyld-vin” fik man vurderet ud fra det flow af ord der der afgivet fra nabobordet og at det omvendt blev besvaret af en indgående flow af vin og “undskyld” fra personalet. Det hænger heller ikke sammen. Faciliteterne er fantastiske og kommer gerne igen, bare der er styr på ventetiden mellem retterne.
Dennis Grydholdt
Vi havde booket et Gourmet-ophold i fire dage med 5-retter på Brasserie 1861. Service og stemning var OK, men maden var skuffende og uimponerede. Alle retter ”prøver” at være gourmet men er underkrydret og lever ikke op til niveau… Kammuslinger og helleflynder har ikke ”den gode fiskesmag”. Sprødt torskeskin som snacks var direkte uspiseligt. Kedelig oksetatar og ligegyldig oksemørbrad. Slethvar og kalvemørbrad var OK. Efter de to første dage, valgte vi at spise de sidste to aftener på restaurant Marienlyst. Her rykker oplevelsen et nyk opad – meget bedre på smag og generelt en god oplevelse for en opholdsmiddag med mange forskellige gæster og fuldt hus.
Tina Tranebæk
Denne oplevelse var ikke som forventet. Det var en fødseldagsgave til min far og det skulle være en hyggelig stund med familien. Pga. fejl i jeres system så kunne jeg først booke tid kl 13.30. Det blev ændret men jeg fik ikke besked om dette. Da vi ankommer kl 13.30 bliver vi mødt af en træner der er meget stresset og flere gange spøger hvornår alle er her og informere om at vi har under en time til at spise. Det stressede mig en del og jeg havde slet ønskede oplevelse. Alle for rundt for at nå at få mad. Derudover var buffeten ikke optimal på det tidspunkt. Pandekager var helt tørre, osten var tør i kanten osv. som mad nu er når det har stået et par timer. Kvalitet og udbud er ellers normalt i top. Jeg er fra Helsingør og har været til brunch På Marienlyst før. Til den pris skal man bare have et bedre produkt. Marienlyst har lavet en fejl og kompensationen burde have været større end et par kopper kaffe. Det havde ikke kostet dem meget at give 50% på en buffet, men det havde vendt hele oplevelsen. For en regning på 2000kr til mig for en stresset eftermiddag var skuffende.
Stine Beenfeldt Weber
Jeg var ærligt talt ret skuffet. Servicen fejlede absolut ikke noget. Forretten var kammusling, og det var en rigtig fin ret. Den skal netop ikke "smage af for meget". 2 ud af 3 af snacks'ene var også gode (hjemmelavede "chips" af bl.a. flæskesvær) men èn af dem (kartoffel hips) lignede og smagte som en lasagneplade. Hovedretterne skuffede fælt. Kødet var fint stegt (hhv dyreryg og entrecote) men håbløst undersaltet... Ligeså var saucen til dyreryggen totalt uden smag og ligegyldig. Esdragonsaucen til entrecoten mindede om en bearnaise, der ikke var en bearnaise (hvorfor så ikke lave en god bearnaise?) . Desserterne så flotte ud (pannacotta og petit fours) , men var igen smagløse og kedelige. Til den pris skal det bare være meget, meget bedre!
Mikkel Sejr Lund
Fik tre retter til 400,-. -Hummer med tomatconsomme og estragon. Enkel og lækker ret med en fin smag af estragon fra skum og olie og en delikat syre og friskhed fra tomatconsommeen. -Bøf af ribeye med kantarelsauce, kantareller, majs, ribs, løgskaller og fritter. Lidt undersaltet, med især kantarelsaucen var lækker, og bøffen var saftig og mør. - Ost. Her skilte især Kirsebær Blå fra Jylland sig ud. Virkelig lækker blåskimmel. Betjeningen var yderst kompetent og venlig. Absolut misundelsesværdig for langt de fleste Københavnske restauranter. Kunne svare på alt hvad jeg spurgte om vedrørende maden, og satte lækker vin til alle tre retter. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Sebastian Law
Har kun goe ting at sige om restauranten. Servicen var helt i top, maden var ganske fantastisk og kan ikke klage over udsigten. Kan Varmt anbefales
Brunch Burger Fish & Chips Fish and chips Fisk Is Juice og smoothies Kaffe is Kødboller Laks Mexikansk mat Muslinger Oksekød Ostekage Pasta Pizza Rejer Roastbeef Salat Sandwiches Smørrebrød Tacos Tapas Tun Veganer Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review